7 beneficii neștiute ale amorului. O activitate sexuală normală și regulată are numeroase beneficii pentru sănătate. Despre efectele uimitoare ale sexului asupra sănătății s-au făcut o multitudine de studii care au arătat că acesta contribuie la îmbunătățirea stării psihice, scade riscul de infarct, întărește imunitatea organismului, crește stima de sine, întărește relația dintre doi oameni, alungă insomniile, scrie Doctorul Zilei.

utileFoto: Colaj foto

Ce se întâmplă dacă nu mănânci 7 zile. Postul a fost folosit de mult timp, din mai multe motive. Există oameni care folosesc postul ca o modalitate de a pierde în greutate, ca o metodă de detoxifiere şi pentru motive religioase. Dar ce se întâmplă cu corpul tău dacă nu mănânci nimic timp de şapte zile? Totul e rău? Totul e bine? Şi există moduri diferite de post? Acest articol va explora toate aceste lucruri, scrie Adevărul.

Atenţie la termenul de valabilitate al cosmeticelor. Nu păstra în trusa de cosmetice, cu anii, creioane dermatografe, rujuri, creme şi farduri. Ele au o anumită perioadă de valabilitate şi, dacă o depăşeşti, rişti alergii serioase. În situaţia în care nu ştii când expiră produsul pentru că termenul de valabilitate s-a şters, sau era imprimat pe ambalajul pe care l-ai aruncat, ghidează-te după starea, culoarea sau mirosul lui, scrie Click.ro.

4 sfaturi utile pentru un somn mai bun. Așa cum alimentația și sportul pot produce rezultate spectaculoase pentru corpul și sănătatea ta generală, același lucru îl putem spune și despre odihnă. Deseori, somnul este sacrificat pentru a putea duce la bun sfârșit toate problemele care te presează, profesionale sau personale, iar efectele, deși uneori sunt nevăzute, există și sunt foarte serioase, scrie Unica.

Cum transferi apelurile recente și SMS-uri între telefoane cu Android. În cazul în care ai făcut de curând trecerea de la un smartphone cu Android la altul, deși nu este evident, ar fi bine să înveți cum transferi apelurile recente. Ideea de backup și restaurare la iPhone, dacă urmezi pașii care trebuie, îți va crea o clonă a vechiului telefon, de la apeluri recente, la SMS-uri și toate datele din interiorul aplicațiilor pe care le-ai avut vreodată instalate, scrie Playtech.