Carmen Perez, judecătoare care reprezintă comisia de competiţii a federaţiei spaniole, a decis să nu accepte contestaţia clubului Levante după meciul cu FC Barcelona, din Cupa Spaniei, deoarece a fost depusă prea târziu, informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Carmen Perez consideră, conform regulamentelor RFEF, că plângerea prezentată de Levante UD la ora 09.33, vineri, a venit dincolo de intervalul prevăzut de regulament”, se arată pe site-ul federaţiei.

FC Barcelona a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Levante, în manşa a doua a optimilor de finală ale Cupei Spaniei. Levante s-a impus în tur, pe teren propriu, cu 2-1, dar catalanii s-au calificat în sferturi după rezultatele celor două manşe.

Vineri, Levante a depus contestaţie, acuzând prezenţa în echipa Barcelonei, în meciul tur, din 10 ianuarie, a tânărului jucător Juan Brandariz Movilla “Chumi”, care ar fi trebuit să fi fost în situaţie de suspendare.

Carmen Perez a decis ca rezultatul dublei manşe dintre FC Barcelona şi Levante să fie menţinut.

Levante mai are două opţiuni: Comisia de Apel şi Tribunalul spaniol de Arbitraj Sportiv, scrie Marca.

În sferturile de finală ale Cupei Spaniei, conform tragerii la sorţi de vineri, FC Barcelona va întâlni FC Sevilla. Real Madrid va juca împotriva echipei Girona, Getafe cu Valencia şi Espanol cu Betis. Meciurile tur vor avea loc în perioada 22-24 ianuarie, iar returul la 29-31 ianuarie.

S-ar putea să te ai mai intereseze și:

VIDEO FC Barcelona s-a calificat pe teren în sferturile Cupei Spaniei, dar ar putea fi eliminată la masa verde/ Betis și Espanyol merg mai departe