Serena Williams nu a întâmpinat nicio dificultate în a câștiga meciul cu Eugenie Bouchard (6-2, 6-2), americanca impunându-se fără emoții după o partidă de o oră și 10 minute. Campioana ultima dată la Australian Open în 2017, Serena a obținut joi biletul pentru turul al treilea.

Serena WilliamsFoto: ausopen.com

Nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei disputei de pe Rod Laver Arena, diferența dintre cele două jucătoare fiind una mare.

Agresivitatea Serenei a dat din nou roade, americanca fiind incredibilă la retur. Fostul lider mondial s-a deplasat bine, a produs 20 de lovituri câștigătoare, s-a impus în total în 63 de puncte (față de 38 ale lui Genie) și a dat senzația în unele momente că nu s-a întrebuințat prea tare pentru a depăși o adversară care se zbate în anonimat de câteva sezoane.

În turul trei, Serena Williams o va întâlni pe Dayana Yastremska (Ucraina - 57 WTA).

"Nu am disputat prea multe partide în sezonul trecut, dar nu cred ca asta să fie neapărat o problemă pentru mine" - Serena Williams, după victoria cu Bouchard.

Învingătoarea disputei dintre Serena și Dayana se va duela în optimile de la Melbourne cu jucătoarea care se va impune în confruntarea Simona Halep vs Venus Williams.

Aici poți vedea rezumatul partidei Serena Williams vs Eugenie Bouchard: