​Cine şi-o mai aduce aminte nud pe Melania Trump? Fotografii de arhivă cu Prima Doamnă a Statelor Unite. În anul 2001, ea a devenit rezident permanent al Statelor Unite, în 2005 s-a căsătorit cu Donald Trump, un an mai târziu a devenit cetăţean american, iar din 2016 Melania Trump a devenit cea mai puternică Primă Doamnă din lume, după ce soţul ei a fost ales Preşedinte al Statelor Unite. De-a lungul timpului şi mai ales atunci când a fost campanie electorală, presa de pe întreg mapamondul a scos la iveală cele mai ascunse secrete ale Melaniei Trump, dar şi lucruri cunoscute, dar uitate, din trecutul ei, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Vladimir Draghia, bruscat și cu hainele sfașiate, in fața Ateneului. Vladimir Drăghia, câștigătorul concursului Exatlon, a fost amendat cu 200 de lei, joi seară, de către jandarmi pentru că ar fi adresat cuvinte obscene forțelor de ordine atunci când au vrut să-l îndepărteze de zona Ateneului Român, unde avea loc ceremonia de preluare a Președinției la Consiliul UE. Într-un videoclip postat pe YouTube de Camelia Tabacu, apare și Vladimir Drăghia, unde acuză jandarmii că l-au bruscat și i-au rupt hainele, încercând să-l îndepărteze de Ateneul Român, zonă restricționată pe timpul ceremoniei de preluare a Președinției la Consiliul UE, potrivit Cancan.

Feli a postat prima fotografie cu iubitul ei. Feli este o persoană destul de discretă în ceea ce privește viața ei privată. Mulți s-au întrebat cine este și cum arată bărbatul care i-a cucerit inima cântăreței și alături de care a decis aceasta să facă un copil. Chiar dacă a preferat să își țină departe de ochii curioșilor relația cu Cătălin, Feli a postat astăzi pe pagina sa de Instagram prima fotografie cu iubitul ei. „Sunt norocoasă pentru că sunt îndrăgostită de prietenul meu cel mai bun”, a scris aceasta la descriere, potrivit Unica.

S-a căsătorit Catrinel Sandu în secret cu iubitul american? «Am spus „Da”!». Toate au început să-i meargă bine lui Catrinel Sandu! După ce și-a lăudat peste tot iubitul american, Steve Schroeter, care este stomatolog de profesie, vedeta a demonstrat că toate lucrurile frumoase pe care le dezvăluia despre acesta sunt adevărate! Si tată că americanul, îndrăgostit și el până peste cap, a cerut-o pe fosta „Bebelușă” de soție, o dată de la părinții ei și a doua oară într-un cadru romantic, iar Catrinel nu mai știa în mod singur alte cuvinte în acel moment special, în afară de „Da”, potrivit Click.

Fostul star ”Dr. Quinn” arată spectaculos, în costum de baie, la aproape 68 de ani! Jane Seymour este una dintre acele actriţe de la Hollywood cărora nu le ghiceşti vârsta. Asta pentru că a reuşit, de-a lungul timpului, să-i păstreze silueta ca trasă prin inel şi tenul tânăr, îmbătrânind natural şi graţios. Zilele acestea, celebra actriţă se bucură de o vacanţă exotică, la bordul unui iaht, în Hawaii. De acolo, a postat o fotografie inedită, în care apare în costum de baie, demonstrând că vârsta e doar o cifră. Purtând un costum întreg, albastru, fostul star din „Dr. Quinn” arată, pur şi simplu, spectaculos, potrivit Ok Magazine.