CNA a amendat, joi, Realitatea TV pentru că a folosit de multe ori sintagma "m... PSD" în vară. Tot joi, TVR a anunțat că este broadcaster oficial al evenimentelor ce vor însoți mandatul României la Președinția Consiliului UE. Iar StirileProTV.ro au lansat un newsletter pe WhatsApp.

  • Realitatea TV a fost singurul post amendat, joi, de CNA pentru că în vară a prezentat în mod repetat sintagma "m...e PSD". CNA a amendat postul cu 5.000 de lei, pentru încălcarea reglementărilor ce interzic limbajul obscen. În urma unei monitorizări, Consiliul a constatat că Realitatea a difuzat sintagma de zeci de ori, pe când celelalte posturi doar de câteva ori sau accidental.
  • TVR este official broadcaster al evenimentelor ce marchează Președinția română a Consiliului UE. Potrivit unui anunț al televiziunii publice, aceasta va acoperi și produce toate evenimentele derulate pe durata exercitării acestui mandat de către România - 300 de activități și evenimente desfășurate de MAE în București și alte orașe din România.
  • Stirile Pro TV au lansat, joi, un newsletter ce va fi disponibil prin intermediul WhatsApp. Newsletter-ul va include o selecție de știri de pe site-ul Stirileprotv.ro, în prima parte a zilei, de luni până vineri.