După ce a avut evoluții foarte bune la CE de handbal feminin din Franța (a fost desemnată cel mai bun pivot al turneului final), Crina Pintea a fost prezentată oficial drept noua jucătoare a formației Gyor, campioana en-titre a Europei.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce a spus, printre altele, Crina Pintea

"Sunt foarte fericită că voi avea ocazia să joc pentru Gyor. Este unul dintre visele mele care acum s-a împlinit. Voi încerca să joc cel mai bun handbal al meu pentru a contribui la realizarea obiectivelor echipei" - Crina Pintea, citată de site-ul oficial al campioanei Ungariei.

"Cred că, după o lungă căutare am găsit cea mai bună soluţie (n.r. - pentru postul de pivot): Crina Pintea, jucătoare din naţionala română şi la formaţia Paris 92, care a reuşit o fantastică performanţă la Campionatul European din Franţa", a declarat preşedintele Gyor Audi Eto, Csaba Bartha, citat de News.ro.

Gyor a plătit 50.000 de euro formației Issy Paris pentru a obține cartea verde a jucătoarei. Crina Pintea ar putea debuta la Gyor în Liga Campionilor tocmai împotriva CSM-ului din București, pe 26 ianuarie.

De-a lungul carierei, Crina a evoluat la echipele HC Zalău, Thuringer și Issy Paris, înainte de transferul la Gyor Eto.

Gyor Audi Eto KC a câștigat 14 titluri de campioană a Ungariei, 13 Cupe ale Ungariei și 4 Champions League.