Brigitte Năstase, despre relaţia cu Ilie Năstase: „M-am operat pentru a nu mai fi înşelată“. Ea este femeia pe care pri­mul soț a transformat-o în văduvă, al doilea a ră­nit-o la propriu și la fi­gurat cu firea lui iute la mânie și reputația de om de afaceri certat cu legea, iar al treilea soț, Ilie Năstase, a transformat-o în vedeta de acum. Iar el este partenerul ei de afaceri și cel care va deveni soțul nr. 4 al focoasei brunete, aflat în plin proces de acomodare cu notorietatea ei și, de ce nu?!, cu spiritualitatea. Că tot suntem în decembrie, ce vreți să vă aducă Moșul? Corne:l Liniște. Vrem să ne petrecem Crăciunul în familie și să ne relaxăm, scrie Click.

vedeteFoto: Colaj foto

Răzvan Fodor, cuplat cu Lidia Buble: „A aflat și nevasta mea”. Răzvan Fodor s-a amuzat teribil pe baza situației. Artistul a postat fotografia pe contul său de socializare și a scris un mesaj haios: „… în sfârșit a aflat și nevasta mea că trăiesc cu @lidiabuble! #sorry @futuristul #cesafacinaicesafaci”. Pentru a continua în același spirit de glumă, internauții i-au lăsat mesaje care mai de care mai haioase, ba chiar un prieten virtual a fost foarte ironic cu privire la situație: „Așa a aflat și nevasta ăluia…”, scrie Unica.

Lidia Buble, anunț pe Facebook. “Da, dragii mei, sunt însărcinată!”. Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi nu au ajuns, încă, în fața altarului, însă plănuiesc să o facă în viitor. Până atunci artista se concentrează asupra carierei. Recent, pe contul personal de socializare, Lidia Buble a anunțat că este însărcinată! Nu cu un copil, așa cum au sperat fanii, și cu obiective pe care trebuie să le îndeplinească. „Da, sunt însărcinată dragii mei. Acum vine Craciunul şi am mulţi nepoţi, trebuie să cumpăr cadouri, deci am multe sarcini de dus. Pentru moment eu nu fac un copil, va veni la timpul potrivit”, a scris Lidia Buble, potrivit scrie Cancan.

Feli, prima imagine cu tatăl copilului – Fotografia în care bărbatul apare alături de micuța Nora. De când a devenit mamă, Feli Donose este în culmea fericirii. Viața artistei s-a schimbat total și întreg universul ei îl reprezintă micuța Nora. Feli este foarte discretă atunci când vine vorba de viața privată și încearcă pe cât poate să-i ascundă identitatea partenerului său. Artista împarte bucuria și cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Însă, Feli a ales să nu publice fotografii cu chipul fetiței și nici nu tatăl acesteia. Recent, cântăreața a postat prima fotografie în care micuța apare alături de tatăl ei. Chiar dacă nu li se văd fețele celor doi, imaginea i-a cucerit pe internauți, scrie Avantaje.

Melania Trump s-a făcut blondă și arată complet schimbată. Melania Trump a vrut o schimbare radicală pentru sărbătorile de iarnă, așa că a încercat să-și deschidă culoarea părului. Apogeul l-a reprezentat un interviu înregistrat pentru Fox News, în care prima doamnă a SUA a apărut blondă spic, luându-i prin surprindere chiar și pe cei mai fideli fani ai ei. Shimbarea pare să nu fi fost însă pe placul Melaniei Trump (48 de ani), care a revenit la șatenul ei obișnuit, cu șuvițe blonde, mai multe decât de obicei, ce-i drept, pentru lectura tradițională de Crăciun într-un spital pentru copii, de joi 13 decembrie, scrie Click.