Hemoroizi sau cancer. Când este cazul să consulți medicul. Boala hemoroidală este una căreia îi prieşte stilul de viaţă modern, ce implică alimentaţie haotică, sport puţin şi stres mult. În această stituaţie, trebuie ştiut ce anume ne predispune la acest diagnostic, dar şi care sunt paşii corecţi după ce bănuim o astfel de afecţiune, scrie Descoperă.ro.

utileFoto: Colaj foto

Cum puteți avea cele mai elegante invitații de nuntă. Alegerea celor mai frumoase și speciale invitații de nuntă nu este deloc o decizie ușoară. Gusturile și preferințele nu se discută. De cele mai multe ori, datorită multitudinii de opțiuni și discuțiilor nesfârșite, decizia alegerii variantei finale este lăsată mai mult pe seama unuia dintre parteneri și astfel hotărârea ajunge să fie luată. De forme și mărimi diferite, în culori pale sau cu printuri pastelate, din hârtie cu texturi și nuanțe variate, cu diverse panglici și fundițe,acest tip de invitații sunt prima carte de vizită a cuplului ce s-a decis să-și anunțe și să își sărbătorească oficializarea legăturii. De aceea pentru a alege cele mai potrivite invitații de nuntă este nevoie de timp, atenție și răbdare, scrie Libertatea.

Ce se întâmplă cu viața sexuală când consumi marijuana. Se spune că iarba îți îmbunătățește viața sexuală, dar adevărul este că nu există suficiente studii care să demonstreze acest lucru. Eticheta negativă pe care o purta cândva marijuana s-a mai șters. Astăzi, pe internet și nu numai apar tot felul de teorii care spun că iarba îmbunătățește sexul – în pofida cercetătorilor a căror concluzii sunt ceva mai complexe. Studiile arată că marijuana ar putea avea efecte majore asupra demografiei. Mai mult, ele arată că iarba ar putea avea efecte negative asupra ciclului menstrual, ar putea reduce calitatea spermei și ar putea să facă mai dificilă atingerea orgasmului, scie Playtech.

Cele mai importante motive pentru a face amor cât mai des. Cum te poate ajuta viața intimă să fii mai sănătos. În plus, e cel mai rapid mod de a scăpa de depresie. O viață amoroasă activă este cea mai plăcută și la îndemână metodă de a te proteja împotriva unora dintre cele mai grave afecțiuni. Împreună cu un stil de viață sănătos, sexul te ajută să-ți menții inima sănătoasă. ,,Sexul creşte fluxul sângelui, iar două partide de amor pe săptămână reduc la jumătate ricul atacului de cord”, explică dr. Desmond Ebanks de la Univeristatea Wilkes, Pennsylvania, scrie Doctorul zilei.

Cum putem înţelege schimbările survenite în adolescenţă. Majoritatea părinţilor afirmă că adolescenţa este una dintre cele mai complicate perioade cu copiii lor, deşi pare incredibil pentru tinerii părinţi care se plâng de nesomn din cauza nou-născuţilor. Vârsta magică pentru copilul care uşor, uşor se transformă în adult, vârsta primelor iubiri, a primelor dezamăgiri şi, totodată, vârsta la care sunt expuşi pericolelor, vârsta la care pot dezvolta adicţii (fumat, alcool, droguri), vârsta începerii vieţii sexuale, vârsta la care hotărăsc ce carieră vor, vârsta rebeliunii, vârsta la care vor independenţă, însă totuşi sunt dependenţi de părinţi. Psihoterapeutul Corina Cerchez descifrează câteva caracteristici ale adolescenţilor având scopul de a-i cunoaşte mai bin, scrie Descoperă.ro.