​Cabral a publicat prima poză cu fetița nou-născută. Cabral ahttps://www.unica.ro/cabral-a-publicat-prima-poza-cu-fetita-nou-nascuta-261126 postat pe pagina sa de Facebook prima fotografie cu Petunia, numele de alint pe care cei doi îl folosesc până când se vor decide cum o va chema, și alături a scris un mesaj emoționant: „Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim! Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită, leșinată”, a transmis Cabral potrivit Unica.

vedeteFoto: Colaj foto

Fiica Andei Adam si-a dat parintii de gol! Unde o pupa tatal ei pe mami. Cantareata a fost invitata in platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D alaturi de fiica ei, Evelin. Fiica Andei Adam si-a dat parintii de gol! Micuta a fost intrebata de prezentatoarea Teo Trandafir unde o pupa tati pe mami. In mod normal, orice parinte sau om se astepta la raspunsul ‘pe gura’ sau ‘pe obraz’. Insa micuta Evelin a aruncat bomba: tati o pupa pe mami la fund. "Copiii, când sunt mici, sunt drăgălași tare, îți vine să-i mănânci de peste tot. Și bineînțeles, de unde o mușcăm noi cel mai des și unde o pupăm… de funduleț. Și atunci când tu ai pus întrebarea unde pupă tati pe mami, la fund, că dacă non-stop, cum o prindem, cum… A asociat bine copilul”, explică Anda Adam potrivit Ciao.

S-a împăcat cu Misha? Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Connect-R. Connect-R și Misha păreau a fi perechea perfectă, iar motivele despărțirii nu au fost făcute publice nici până acum. Deși a trecut puțin timp de la anunțul oficial, recent au început să circule zvonuri referitoare la o posibilă împăcare. O fotografie postată de Connect-R în urmă cu puţin timp a ridicat multe semne de întrebare în mediul online. Să fie vorba de o împăcare cu Misha? Artistul a făcut publică o imagine de la nuntă, în care apare cu zâmbetul pe buze, alături de fosta sa soţie. În prima fază, Connect-R a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu Misha, în dreptul căreia a pus o descriere sugestivă: „Cea mai frumoasă mamică”, potrivit Verdict.

Ea este femeia care trebuia să ajungă Ducesă de Cambridge! Prinţul William a vrut s-o ia de nevastă. Presa tabloidă din Marea Britanie a titrat, de-a lungul anilor, mult despre Isabella Calthorpe. Şi deşi acum nu mai prezintă niciun pericol, Isabella a fost singura ameninţare la adresa lui Kate, chiar aceasta recunoscând-o drept ”singura femeie care m-ar putea face geloasă”. Asta şi pentru că de când s-au întâlnit, William a fost cucerit de această tânără aristocrată, model şi actriţă. Totuşi, momentul în care William a dat frâu sentimentelor faţă de ea a coincis cu pauza din relaţia cu Kate, din 2017. Chipurile, atunci, Prinţul Marii Britanii şi Isabella Calthrope şi-ar fi consumat idila, aducându-l pe William în pragul de a o cere în căsătorie, potrivit Click.

Cum a câștigat primii bani fiica Adrianei Iliescu! Pe ce i-a cheltuit Eliza într-o clipă. În prezent, Eliza Iliescu are 13 ani, iar primii bani i-a făcut pe când avea 10. La școală, adolescenta a participat la numeroase concursuri, iar în urma unora dintre acestea, ea a câștigat burse de merit. La 10 ani, fiica Adrianei Iliescu era în clasa a VI-a, iar clasa a V-a a terminat-o cu note foarte mari, dar și cu premii luate la concursuri. La unul dintre ele, ea a primit suma de 1.000, bani pe care i-a cheltuit într-o clipă după ce a mers într-un magazin. Potrivit mărturisirilor mamei Elizei Iliescu, ea și-a dorit un smartphone și l-a avut, scrie Cancan.