Femeie de 136 kg, care și-a strivit iubitul așezându-se pe el, vinovată de crimă. O femeie din Pennsylvania, care l-a ucis pe iubitul ei mult mai slab strivindu-l, a pledat vinovată pentru crimă. Recunoscându-și fapta, Windi Thomas, 44 de ani, evită o pedeapsă mai aspră. Femeia și-a ucis iubitul, pe Keeno Butler, 44 de ani, în casa lor din Eerie, Pennsylvania, în luna martie a acestui an, potrivit GoErie.com. Femeia riscă acum până la 36 de ani după gratii după recunoașterea vinovăției. Windi Thomas le-a spus anchetatorilor că în ziua crimei era beată și intenționa să-și cumpere droguri. Din acest motiv a început să se certe cu Keeno, citeaza Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

A dat vina pe soție după ce a fost tras pe dreapta pentru că vorbea la telefon: „Puteți să scrieți asta în procesul verbal?”. Un șofer prins în timp ce vorbea la telefon, fără să aibă hands-free, a găsit o scuză neobișnuită pentru a scăpa de amendă. I-a spus polițistului că nu vorbea, ci doar își asculta soția. Mai mult, a cerut ca acest lucru să fie menționat în procesul verbal. În replică, agentul i-a sugerat bărbatului că ar fi mai bine să îi scrie lui Moș Nicolae pentru a-i aduce în dar un dispozitiv hands-free. ”Bună ziua! V-am oprit pentru utilizarea telefonului fără dispozitiv hands-free în timp ce conduceți.” , ”Păi, nu vorbeam! Soția m-a sunat… vă rog să mă credeți că nu am cum să vorbesc, doar ascultam”, a spus soferul potrivit Libertatea.

Cine este puștiul de 8 ani cu o avere de 22 de milioane de dolari făcută pe Youtube. Micuțul Ryan, care deţine canalul Ryan ToysReview, a câștigat anul trecut 22 de milioane de dolari datorită filmulețelor sale, în care poate fi văzut cum testează diverse jucării și acceptă diverse „challenge”-uri. Potrivit publicației financiare Forbes, câștigurile lui Ryan s-au dublat față de anul trecut, atunci când micuțul era pe locul 8 în topul celor mai bine plătiți creatori de conținut de pe YouTube. Ryan are aproape 18 milioane de abonaţi, iar clipurile pe care le-a publicat de-a lungul timpului au strâns, în total, peste 26 de miliarde de vizualizări, scrie Cancan.

Cel mai de treabă hoț din lume! Ce a făcut după ce i-a furat unui student laptopul. Un student de la universitatea din Birmingham s-a trezit fără laptop, dar la scurt timp după aceea a primit un email surprinzător. Hoțul i-a scris să-și ceară scuze și s-a oferit să-i trimită documentele de pe calculator de care victima ar fi avut nevoie la facultate. „Bună, îmi pare rău că ți-am luat laptopul. Sunt foarte sărac şi am avut nevoie de bani. Ţi-am lăsat telefonul şi portofelul, așa că sper ca asta să conteze la ceva”, îi transmitea hoțul victimei sale, potrivit Libertatea.

A primit premiul de cel mai urât Moş Crăciun din România. Centrul Timişoarei a îmbrăcat straiele Sărbătorilor de iarnă. La Târgul de Crăciun, care şi-a deschis porţile în 1 decembrie, poţi să vezi de la brazi împodobiţi, sănii trase de reni, decoraţiuni minunate, cadouri, saci cu jucării până la Moşi Crăciuni, în toate mărimile. Sunt bucuria celor mici. În Piaţa Victoriei, în faţa Rectoratului Politehnicii, a apărut un moş uriaş, desprins parcă din filmele de groază. În loc de un personaj simpatic şi blând, cu care copiii să facă poze cu drag, apare ceva înspăimântător. Inevitabil, au apărut şi comentariile pe Facebook, citeazaClick.