Mariage Fest este cel mai mare târg de nunți al României, cu peste 150 de expozanți din domeniu. Evenimentul dă startul sezonului nupțial 2019, la Palatul Parlamentului, începând de vineri, 9 noiembrie.

Mariage Fest 2018Foto: mariagefest.ro
  • MARIAGE FEST, 9-11 noiembrie 2018, ediția a 27-a

De reținut:

- primul târg de nunți al sezonului 2019

- cele mai multe locații de nunți

- sute de rochii de mireasă

- cel mai mare catwalk, dar și ultimele reduceri pentru rochiile din 2018

- lansarea oficala a modelelor 2019 pe catwalk-ul evenimentului

- Black Friday la rochii de mireasă cu 27 de rochii la 27 de lei și alte 400 de rochii, ce pot fi cumpărate la un preț mediu de 450 lei / rochie

Este prima ocazie pentru mirii anului 2019 să consulte toate ofertele locațiilor de nuntă și, desigur, să beneficieze de reducerile oferite doar pe perioada evenimentului.

Peste 100 de locații se întrec în ‘arena’ Mariage Fest pentru a va oferi cele mai bune oferte pe parcursul celor 3 zile, în somptuoasele săli ale Palatului Parlamentului. Mariage Fest ajută de 26 de ediții toți tinerii în luarea celei mai importante decizii din viața de cuplu – prima și cea mai importantă probabil.

DAR, Mariage Fest nu este doar despre locații de nuntă, ci și despre ROCHII DE MIREASĂ. În cadrul târgului se lansează colecțiile creatorilor români și nu numai cu rochii din sezonul 2019. Așa că vă invităm să vedem împreună care sunt tendințele, materialele, accesoriile pe care le propun creatorii pentru 2019.

Mariage Fest nu este dedicat doar mireselor cu dare de mână, ci și celor care țîn la bugetul lor calculând pe-ndelete fiecare cheltuiala. Și dragi mirese, pe voi va anunțăm că doar vineri, 9 noiembrie, puteți prinde ofertele WOW de BLACK FRIDAY (coada începe de la orele 11.00 dimineața, iar zona este accesibilă începând cu orele 12.00). De exemplu, la ultimele ediții Mariage Fest au fost rochii de mireasă la doar 18 lei, dar și reduceri semnificative, prețul mediu al unei rochii de mireasă la această sesiune Black Friday fiind de 450 de lei. Aveți de ales din peste 400 de modele de rochii de mireasă expuse în această zonă.

Și desigur, la MARIAGE FEST vei găsi și sute și chiar mii, în unele cazuri, de:

- flori și aranjamente florale

- invitații, cadouri și mărturii

- inele de logodnă și verighete

- costume mire și accesorii

- accesorii rochie de mireasă

- foto-video

- formații și artiști

- prezentări de modă

- tombole

NOUTĂȚi:la Mariage Fest se lansează de obicei servicii absolut noi pe piață românească și cărei mirese nu i-ar plăcea că nuntă ei să fie unică, implicit să aibă cele mai interesante și năstrușnice idei puse în practică ;) și orice ți-ai putea sau nu imagina să ai la nunta ta!

Cel mai important târg de nunți al României: 9-11 Noiembrie, la Palatul Parlamentului, detalii pewww.mariagefest.roși pe Facebook:https://www.facebook.com/mariagefest/

Intrarea este C1, cea principala, situată la intersecția dintre Bdul Libertății și Bdul Națiunile Unite:Pe Waze/Google Maps se caută: Palatul Parlamentului, Stradă Izvor, 2-4. Parcarea gratuită în incinta Palatului pe la C1, în limita locurilor disponibile. Taxi-urile sau șoferii Uber/Taxify au acces chiar până la scările Palatului Parlamentului.