​Real Madrid a trecut fără probleme de Viktoria Plzen, scor 5-0, după ce a dominat clar întreaga partidă disputată în Cehia. Santiago Solari ajunge la trei victorii în tot atâtea partide pe banca tehnică a madrilenilor. Karim Benzema a deschis scorul, ajungând astfel la 200 de goluri (a avut nevoie de 429 de meciuri) pentru Los Blancos.

HotNews.roFoto: Hotnews

Aici poți afla toate rezultatele înregistrate miercuri în grupele Champions League.

Casemiro a dublat avantajul oaspeților, în timp ce Karim a mai reușit un gol și a dus scorul la 3-0. Gareth Bale avea să stabilească rezultatul pauzei (4-0), iar Toni Kroos a închis tabela în minutul 67.

Sergio Ramos trebuia să fie eliminat în minutul 13, după ce l-a lovit cu cotul pe Milan Havel, însă fundașul spaniol a scăpat neavertizat.

Aceasta a fost a patra victorie la o diferență de cel puțin cinci goluri în deplasările făcute de Real Madrid în Champions League. Madrilenii au mai reușit această performanță împotriva lui Galatasaray (6-1), versus Schalke (6-1) și împotriva lui APOEL Nicosia (6-0).

Santiago Solari are un debut perfect pe banca Realului. Acesta a câștigat toate partidele în care s-a aflat la conducerea madrilenilor, echipa sa marcând 11 goluri și terminând meciurile fără gol primit.

Vezi aici un rezumat extins al partidei dintre Viktoria Plzen și Real Madrid.

Grupa G:

TSKA Moscova - AS Roma 1-2 (Sigurdsson 50' / Manolas 4', Pellegrini 59')

Viktoria Plzen - Real Madrid 0-5 (Benzema 21', 37', Casemiro 23', Bale 40', Kroos 67')

Clasament:

1. Real Madrid (10-2) 9

2. AS Roma (10-4) 9

3. TSKA Moscova (4-7) 4

4. Viktoria Plzen (3-14) 1