Actorul american Alec Baldwin a fost arestat vineri, la New York, pentru că ar fi lovit o persoană în urma unei altercații pentru un loc de parcare, relatează NBC New York.

HotNews.roFoto: Hotnews

Incidentul a avut loc în cartierul West Village din Manhattan.

Surse din cadrul poliției new-yorkeze au informat pentru canalul NBC 4 că disputa a pornit de la un loc de parcare.

Potrivit surselor, Baldwin ar fi lovit victima „în partea stângă a feței”, după ce respectivul bărbat ar fi pătruns pe locul pe care actorul voia să parcheze, pe E. 10th Street, în apropiere de locuința sa.

Bărbatul lovit, în varstă de 49 de ani, a acuzat dureri și a fost transportat la Spitalul Lenox Hill, au mai menționat sursele.

NYPD a transmis că actorul va fi cercetat pentru agresiune și hărțuire. Acuzația de agresiune i-ar putea aduce o pedeapsă de până la un an de închisoare.

Alec Baldwin (60 de ani) a cunoscut o reînviere a carierei sale în ultimii doi ani, în special pentru modul caustic în care îl interpretează pe președintele american Donald Trump în emisiunea de comedie "Saturday Night Live".

Actorul a mai avut de-a face cu legea și în trecut, inclusiv o altă arestare, în 2014, pentru tulburarea liniștii publice, dar și o achitare într-un caz de agresiune asupra unui fotograf, în anii '90.