Lidia Buble s-a pozat goală în duș și a pus fotografia pe Internet. Iubita lui Răzvan Simion și-a înnebunit fanii cu o fotografie postată în week-end pe rețeaua de socializare. Vedeta apare aproape goală, în spatele oglinzii aburinde din baia camerei de hotel. Cântăreața și-a acoperit sânii cu mâinile, dar și-a lăsat la vedere formele perfect conturate, încingând imaginația internauților, potrivit Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Roxana Vancea a părăsit competiția Exatlon din cauza lui Giani Kiriță? Faimoasa și-a făcut bagajele: “Nu mă regăsesc deloc“. Spiritele s-au încins la Exatlon, tensiunea a atins cote maxime în echipa Faimoșilor. După o nouă discuție tensionată, în care Giani a acuzat-o pe Roxana că din cauza ei au pierdut jocul pentru vilă, Faimoasa a luat o decizie radicală și a decis să își facă bagajele. ”De cand a venit el mi se pare ca emisiunea merge intr- alta directie, o directie in care eu nu ma regasesc deloc”, a spus Roxana Vancea, potrivit Cancan.

Iubitul Elenei Băsescu vinde pizza la felie în buricul târgului. Iată ce prețuri are. Nu degeaba i se zice Tomată, poreclă care i se trage de la afacerile pe care le are în domeniul culinar. Viitorul ginere al lui Traian Băsescu şi-a inaugurat o pizzerie inedită, în centrul Capitalei, unde feliile de pizza se taie cu foarfeca şi se vând la suta de grame, iar cea care îl ajută cu promovarea e nimeni alta decât iubita lui, EBa. Fotoreporterii Click! au surprins imagini de la lansare şi au degustat preparatele. “La Ciorbărie” şi “Luna Pizzeria SRL” sunt firmele la care Cătălin Gheorghe (26 de ani) este administrator, aşa că o nouă afacere în domeniul culinar nu mai miră pe nimeni, potrivit Click.

Victor Slav, în ipostaze tandre împreună cu o blondă voluptoasă. Seamănă leit cu Bianca Drăgușanu. La aproape patru luni de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, mama fetiței lui, Victor Slav ar da semne că este hotărât să-și refacă viața sentimentală. Prezentatorul de la Kanal D a fost surprins în tandrețuri cu tânără domnișoară care seamănă cu Bianca Drăgușanu. Blondă, voluptoasă și pusă pe distracție este tânăra care i-a dat târcoale lui Victor Slav, potrivit Libertatea.

Anamaria Prodan își lasă fiica să pozeze nud. Ce decizie a luat Rebecca. Având în vedere că Rebecca, fiica cea mare a vedetei Anamaria Prodan, cochetează cu modelingul de ceva timp, cel mai probabil va veni un moment când ea va fi intrebată dacă vrea să pozeze nud. Dar oare mama ei ce părere va avea despre asta? Ei bine, dat fiind faptul că și Anamaria Prodan a pozat în urmă cu mai mulți ani într-o astfel de revistă, ea nu ar avea nimic împotrivă dacă ar face-o și fiicele ei, potrivit Verdict.