A făcut nuntă şi s-a măritat cu ea însăşi.Sătulă să fie certată de părinţi că nu se mărită, Lulu a acceptat să meargă în faţa ofiţerului stării civile îmbrăcată în mireasă şi să îşi jure credinţă veşnică ei înşişi. Petrecerea de nuntă şi camera unde s-a consumat noaptea nunţii au fost plătite de gaşca ei de prieteni din Uganda. La nuntă a fost şi un fotograf care a trimis pozele pe adresa părinţilor dornici să îşi vadă fiica mireasă. Petrecerea a avut loc în capitala Ugandei, Kampala, la barul Quepasa. Abia ieri părinţii lui Lulu au aflat de ce în poze nu apare nici un mire, potrivitClick.

faze tariFoto: Colaj foto

Gafa amuzantă a Jandarmeriei. Imaginea care a stârnit râsul internauților.Jandarmeria Română este un serviciu eficient, nu doar în ceea ce privește depistarea infracțiunilor, ci și în amuzarea urmăritorilor din mediul online. O imagine captată în pădure a stârnit râsul internauților. Mândri de captura lor, jandarmii din Sălaj au postat pe pagina oficială o fotografie în care erau suprinși câțiva oameni ce tăiaseră ilegal pădurea. Ei au demonstrat că românii știu să facă haz de necaz din orice și că forța fizică este direct proporțională cu spiritul poetic, adăugând la imaginile distribuite pe o rețea de socializare un comentariu în versuri, potrivitUnica.

Danemarca va construi un cartier plutitor.Guvernul danez plănuieşte construirea unui nou cartier plutitor în Copenhaga, capitala ţării, care va fi dotat, cu o linie de metrou, un tunel, şi cu protecţie împotriva creşterii nivelului mării, relatează Euronews. Proiectul de construcţie, denumit Lynetteholm, va costa aproximativ 27 de miliarde de euro, va fi demarat în anul 2035 şi este prevăzut să se întindă pe parcursul a 35 de ani, până în 2070, potrivitStirile ProTv.

Astronautul care face poze incredibile cu Pământul văzut din spațiu. Alexander Gerst este astronaut al Agenției Spațiale Europene, iar pasiunea sa pentru fotografie îți dă acces la niște imagini incredibile. Fotografiile fac parte dintr-o serie uimitoare de imagini realizate de pe Stația Spațială Internațională. Imaginile au reușit să-l lase fără cuvine chiar și pe creatorul lor. „Nu cunosc niciun fel de cuvinte, în nicio limbă, care să se potrivească cu frumusețea unui răsărit de Soare de pe orbită”, a declarat acesta după ce a fost martorul incredibilei scene, potrivitPlaytech.

O fetiţă de 8 ani a descoperit într-un lac din Suedia o sabie veche de 1.000 de ani. La începutul verii, o fată de opt ani arunca pietre într-un lac din Suedia, însă în scurt timp a realizat o descoperire uimitoare. În timp ce se juca pe malul lacului Vidöstern din Tanno a descoperit ceva ce părea a fi „un băţ”, însă s-a dovedit a fi de fapt o sabie veche de peste 1.000 de ani, anterioară perioadei vikinge. Conform Mail Online, experţii încearcă în prezent să conserve artefactul. Deşi Saga Vanecek a descoperit sabia în urmă cu câteva luni, aceasta a fost ţinută ascunsă pentru ca cercetătorii să analizeze zona pentru alte artefacte potrivitDescopera.