Primăria Sectorului 2 vrea să aloce suma de trei milioane de lei pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local 2 de joi.

Catedrala Mantuirii NeamuluiFoto: USER UPLOADED

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sector 2 de joi, 27 septembrie, se află un proiect de hotărâre care prevede alocarea sumei de trei milioane de lei pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului din bugetul local, informează Mediafax.

„Menționăm că sprijinul financiar se va acorda din bugetul Consiliului Local al Sectorului 2, iar verificarea deconturilor justificative ale lucrărilor de execuție se va face de către Direcția Servicii Publice și Direcția Economică din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Sectorului 2”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

În urmă cu două săptămâni, Patriarhia Română a mai primit un ajutor de la o autoritate locală, respectiv de la Consiliul Local Sector 1, care a dat 10 milioane de lei pentru construirea Catedralei.