​A fost inventat portofelul de pizza. Compania americană Stupidiotic Pizza a lansat pe piaţă un “port-pizza” extrem de ingenios. Portofelul pentru pizza costă 5 dolari şi este special conceput pentru devoratorii delicatesei de provenienţă italiană. Portofelul se poartă la gât, garantează că ingredientele de pe felie rămân la locul lor, felia nu se răceşte şi cu siguranţă nu se întăreşte înainte de a fi consumată. Portofelul se poate refolosi şi este uşor de spălat. Portofelul de pizza este disponibil pe Amazon şi urmează să fie pus în vânzare inclusiv în supermarketurile americane. De la lansare şi până în prezent au fost vândute mii de bucăţi, potrivit Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Gestul impresionant al unui student pentru a o găsi pe femeia de care se îndrăgostise. Carlos Zetina, un student Universitatea din Alberta, a cunoscut o tânără de care s-a îndrăgostit pe loc. Aceasta i-a dat un număr de telefon greșit, și cum nu îi știa decât prenumele, i-a venit o idee pentru a o găsi. Acesta a trimis e-mailuri la 246 de tinere din cadrul Universității din Calgary, care purtau numele Nicole. “Te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit” a fost mesajul tânărului, iar femeile la care a ajuns au fost foarte încântate de gestul lui Carlos, motiv pentru care au purtat conversații online și au decis să se întâlnească, să se cunoască. La invitație au răspuns 15 studente, profesoare și angajate ale universității, potrivit Unica.Unica.

Sticla de şampanie făcută special pentru a fi savurată în spaţiu. Ce gust are “Cordon stellar”. Un producător din Franţa e deja pregătit cu o sticlă de şampanie făcută special pentru a fi savurată în imponderabilitate. “Cordon stellar” se numeşte batura perfecţionată în ultimii trei ani de un producător francez de şampanie. Iar jurnaliştii au făcut cunoştinţă cu ea la bordul unui avion special, folosit de Agenţia Spaţială Europeană pentru cercetări şi antrenamente în imponderabilitate. Designul sticlei a fost foarte important pentru a face şampania să curgă. Dacă reuşeşti să o prinzi, şampania are un gust diferit. Textura şi gustul îţi lasă o senzaţie foarte diferită decât pe Pământ, potrivitStirile ProTv.

Preot gelos din Husi cere instantei verificarea paternitătii fiului său. Măcinat de îndoieli, preotul a cerut test de paternitate pentru copilul născut cu puțin timp în urmă. Sătenii susțin că preoteasa ar avea o relație „nepotrivită' cu viceprimarul Costică Tofan. Femeia n-a fost de acord cu solicitarea bărbatului, iar preotul a trecut la un nivel superior: a depus la judecătoria Huși o plângere împotriva soției, cerând oamenilor legii să-i rezolve problema paternității copilului. Acțiunea a fost depusă la data de 23 august, potrivitVremea Noua.

Tricoul care îți monitorizează nonstop inima înlocuiește mersul la spital. Un tricou care monitorizează constant activitatea inimii și detectează anomalii ar putea să protejeze oamenii împotriva accidentului vascular cerebral. De asemenea, acesta ar putea ajuta și la diagnosticarea cauzei leșinului. Tricoul de ultimă tehnologie se numește Cardioskin și are electrozi cusuți în țesătura de bumbac, care efectuează nonstop verificării asupra activității inimii. Aceștia sunt conectați la un cip mic din îmbrăcăminte, care transmite rezultatele către o aplicație de pe smartphone-ul pacientului. Tot procesul are loc wireless, potrivit Playtech.