​Lee Keum-seom, o femeie de 92 de ani din în Coreea de Sud a așteptat toată viața să-și reîntâlnească fiul de care fusese despărțită în timpul războiului coreean. După 68 de ani, visul i s-a împlinit, iar Lee a putut luni să-și îmbrățișeze din nou fiul, Sang Chol, pe care îl văzuse ultima oară când avea patru ani, scrie CNN. Acum el are 71 de ani.

Revedere dupa 68 de aniFoto: Captura CNN

Lee și Sang sunt una dintre cele 89 de familii sud-coreene din cele 57.000 care au aplicat pentru reuniunile convenite în timpul summit-ului istoric intercoreean din acest an.

Cei doi au izbucnit în lacrimi și s-au îmbrățișat. Sang Chol i-a arătat apoi mamei sale o poză cu soțul său care a rămas în Coreea de Nord și a murit.

Înainte de a pleca înspre Coreea de Nord, Lee a declarat reporterilor CNN că s-a rugat toată viața ca fiul său să trăiască mult astfel încât reunirea familiei să fie posibilă. Femeia era foarte emoționată. „Ce aș putea să-l întreb? Aș putea să-l întreb ce i-a spus tatal său. Tatăl său trebuie să-i fi spus despre cum am fost separați și unde era casa noastră”, a spus femeia.