Jandarmeria Română face apel, vineri, către protestatarii din Piaţa Victoriei să se delimiteze de grupurile care provoacă violenţe, iar cei care vor să vină în fața Guvernului să nu fie însoţiţi de copii, anunță Mediafax.

Jandarmeria RomanaFoto: Facebook/ Jandarmeria Romana

"Vă rugăm să vă delimitați de grupurile care provoacă violență! Pentru siguranța voastră și a tuturor! Un grup de oameni poate denatura complet scopul unui protest anunțat inițial, pe rețelele de socializare, ca fiind unul pașnic", este mesajul postat de Jandarmeria Română pe pagina de Facebook a instituției.

Jandarmii le recomandă celor care vor să se alăture protestatarilor să nu vină însoţiţi de copii.

"Recomandăm celor care intenționează să se alăture protestatarilor din Piața Victoriei să nu vină însoțiți de copii. Demersul nostru vine ca urmare a violențelor înregistrate în ultimele ore. Facem, în continuare, apel la calm! Respectăm dreptul tuturor celor care doresc să protesteze pașnic! Respectăm, în egală măsură, dreptul celor care nu doresc să protesteze! Suntem și rămânem în slujba cetățenilor! Singura noastră preocupare este liniștea voastră, a tuturor și nu vom ezita să o restabilim ori de câte ori ea este tulburată", transmite Jandarmeria Română.