Fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa, a murit. Comentatorul Eurosport, specializat în snooker, a murit joi dimineaţă, la vârsta de 50 de ani. Marius Ancuţa lupta de câteva luni cu o boală crudă şi a fost operat la Cluj Napoca. Din păcate, nemilosul cancer l-a răpit de lângă fetele lui dragi, Raluca Moianu şi fiica lor, Mara (13 ani). Lovitură imensă pentru Raluca Moianu (49 ani), fosta prezentatoare a emisiunii ”Iartă-mă”, care a făcut istorie la TVR, în perioada 2000-2007, relateazăClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Gheroghe Gherghiu a câștigat procesul cu fosta iubită.Celebrul cântăreţ Gheorghe Gheorghiu, care este stabilit în America, a avut o relaţie de mai mulţi ani cu pictoriţa Mariana Calfa. Recent, femeia i-a adus acuzații extrem de grave artistului și a spus că vrea să îl vadă după gratii. Pictorița a afirmat că fostul ei partener de viață a chinuit-o și că a vrut să o omoare. Revoltat de acuzațiile grave care i-au fost aduse, Gheorghiu s-a apărat spunând că femeia nu ar fi în deplinătatea facultăților mintale și că ar face toate aceste lucruri pentru deveni celebră. Cântăreţul a apelat, de altfel, la justiţie ca urmare a acuzaţiilor pe care fosta iubită i le-a adus, scrieCancan.

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital.„Umblam ieri prin curte și am simțit așa cum piciorul meu se înfige într-un cui. Trebuie să mă duc să îmi fac antitetanos, dar doare? Important e să nu mă doară pe mine! Fiică-mea fiind cu febră, nu am avut timp să mă duc să-mi fac antitetanos, iar după mă duc la o petrecere, cu freza de rigoare și cu mchiajul adecvat, cu rochie și tocuri cui, iar după mă duc la camera de gardă, iar oamenii îia ce credți că vor zice: Uite-o și pe nebuna asta, cum s-a machiat ea să vină la spital!' a povestit Gabriela Cristea, citată deLibertatea.

Mădălin Ionescu, picanterii din viaţa intimă."Sexul nu este un sport de performanță. Sau n-ar trebui… Când a început povestea noastră de iubire, nici nu puteam să ne apărăm. Eu, cel puțin, nici nu puteam să mă apăr… Nu m-au lăsat să mă apăr și să explic debutul nostru. Cu toată presiunea care s-a exercitat asupra noastră, noi ne-am văzut de iubire. Și a fost atât de intensă povestea asta încât probabil am fi intrat în Cartea Recordurilor dacă ar fi existat o Cartea a Recordurilor pentru amor”, a explicat Mădălin Ionescu, citat deClick.

Ce salariu va câștiga Mutu în Emiratele Arabe.La Al Wahda, Mutu va încasa un salariu în valoare de 15.000 de euro pe lună, adică de de cinci ori mai mare decât cel pe care-l primea în perioada în care era oficial la Dinamo, și cu 6.000 de euro mai mare decât cel pe care-l încasa la Voluntari, în calitate de antrenor. Va fi a doua experiență în calitate de antrenor pentru fostul internațional, după cea de la Voluntari, formație de la care a fost demis chiar dacă a îndeplinit obiectivul ilfovenilor, salvarea de la retrogradare, noteazăCancan.