El e bossul Guvernului… Marius Dunca a apărut la mare cu ceas de 15 mii €, trabuc și sacou fin de miliardar! Fostul ministru al Tineretului și Sportului a avut o apariție de senzație pe litoralul românesc, în weekendul care a trecut. Marius Dunca a reușit să atragă toate privirile cu accesoriile sale scumpe, pe ”plaja milionarilor” din Mamaia. Îmbrăcat cu haine de firmă, pe care le-a asortat cu un ceas Roger Dubuis, estimat la peste 15.000 de euro, fostul ministru al Tineretului și Sportului a reușit să fure privirile tuturor, potrivitCancan.

vedeteFoto: Hotnews

Prima ceartă între Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Situația nu este deloc roz între ei. În weekend, Tristan Tate și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club din Capitală. La masa americanului și-au făcut apariția mai multe domnișoare, ceea ce a deranjat-o pe Bianca Drăgușanu. Și asta nu este tot, una dintre femeile care au fost prezente în club s-a pozat în brațele iubitului Biancăi Drăgușanu, apoi a postat imaginea pe rețelele de socializare. Chiar dacă între cei doi au existat discuții, vedeta nu și-a lăsat iubitul singur în club, potrivitViva.

Paris Jackson a recunoscut că este bisexuală. Paris Jackson, în vârstă de 20 de ani, și-a declarat preferințele sexuale întocmai pe contul său de Instagram, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii. Aceasta a mărturisit că este atrasă deopotrivă și de femei și de bărbați, dar că nu dorește să-și pună neapărat o etichetă în acest sens: “Aşa o numiți voi, sunt convinsă, dar cine are nevoie de etichete?”, potrivitUnica.

Scandal în muzica populară. «Soţul Nicoletei Voica îi face de trei ani avansuri nevestei mele!» Solista de muzică populară Nicoleta Voica (62 de ani) n-are noroc în amor şi pace. După trei divorţuri în stil italian, iată că artista, care s-a recăsătorit, în iunie, a aflat, cu stupoare, că soţul ei, Alin Bagiu, are o slăbiciune pentru o colegă de breaslă. El va trebui acum să-i dea socoteală Nicoletei, pentru sms-urile siropoase pe care i le trimite din 2015 senzualei cântăreţe Alina Stancu, potrivitUnica.

Doinița Oancea, cea mai voluptuoasă burlăciță din Mamaia, a zăpăcit masculii cu trupul ei! Doinița Oancea a petrecut câteva zile la Mamaia, de una singură, pentru a se bucura de razele soarelui, dar și de valurile pe care nu le găsește la piscinele din București. Și i-a înnebunit pe cei din jur, cu formele sale voluptuoase. Masculii din jurul ei au oftat prelung, la plaja H2O din Mamaia, unde vedeta a decis să se destindă câteva zile. Asta pentru că, odată dat voalul jos, a apărut un trup perfect și bronzat al Doiniței Oancea, burlăcița după care mulți crai de București întorc privirile, potrivit Cancan.