Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a spus joi, referitor la plângerea penală depusă de liderul PNL Ludovic Orban împotriva premierului și a lui Liviu Dragnea, că ”cine ridică sabia de sabie va pieri”. Ea a mai susținut că dacă acest conflict va escalada pierderile vor fi majore, iar oamenii trebuie să știe cine este responsabil.

HotNews.roFoto: Hotnews

Firea a comentat despre plângerea penală a președintelui PNL spunând că dacă nu ar fi hilar ar fi de plâns, adăugând că pare mai degrabă un demers personal al liderului formațiunii, întrucât nu toți liberalii au fost consultați în luarea deciziei. ”Astăzi o nouă cerere de demisie a premierului și o plângerepenală. Dacă nu ar fișiușor hilar ar fi chiar de plâns. Nu maicontează nici Constituția, nici legile țăriicând avem de a face cu propriul interesși o campanie electorală violent demarată”, a spus ea.

Social democrata a susținut că vor fi ”pierderi majore daca acest conflict va escalada” si lumea trebuie să știe cine e de vina. ”Românul este înțelept și spune cine ridica sabia de sabie va muri” a fost mesajul ei, adresat la debutul ședinței CGMB.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a depus plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea pentru pentru comiterea mai multor infracțiuni, de la înaltă trădare, divulgarea de informații secrete de stat și uzurparea funcției publice, a precizat pentru HotNews parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.