După două ore și 38 de minute, Irina Begu a fost nevoită să se recunoască învinsă de Angelique Kerber, în turul doi al turneului de la Roma (Premier 5). Consumul de energie a fost unul imens, cele două fiind epuizate la finalul disputei (3-6, 7-5, 7-5 pentru Angie).

HotNews.roFoto: Hotnews

Deși a câștigat primul set (6-3), Irina a avut mai multe momente de cădere și i-a permis adversarei să revină în joc (nemțoaica a câștigat următoarele două manșe cu un dublu 7-5). Fără să facă ceva în mod special (au fost multe momente în care cele doua sportive și-au trimis "baloane"), Kerber a fost mai puternică din punct de vedere fizic, iar victoria s-a conturat pe "turnantă".

La ultimul game, Irina nu și-a mai putut ascunde problemele fizice, ea fiind aproape într-un picior (din cauza crampelor musculare).

Pentru prezenţa în turul doi de la Foro Italico, Begu va primi 60 de puncte WTA şi 14. 840 de euro.

Aici poți vedea punctul de meci al lui Kerber:

Competiția italiană face parte din categoria "Premier 5" la WTA și Masters la ATP. Turneul poate fi urmărit în direct pe Digisport, în timp ce unele meciuri vor fi LiveText pe HotNews.ro. Este ultimul turneu important pregătitor pentru Roland Garros (27 mai - 10 iunie), al doilea Grand Slam al anului.

WTA Roma: Simona Halep, en-fanfare în optimi (6-1, 6-0 cu Naomi Osaka)/ Picioarele fermecate

Rezumatul partidei Begu vs Kerber: