Fostul iubit al ducesei Meghan Markle este actor de filme pentru adulti Nunta anului 2018 va avea loc weekend-ul viitor, iar cuplul Meghan Markle si Printul Harry vor fi asociati ca fiind cuplul perfect. Se pare ca inainte de a-si intalni marea dragoste, Meghan Markle s-a intalnit cu un star al filmelor pentru adulti, conform tabloidelor din Marea Britanie. Simon Rex este cel cu care viitoarea ducesa de la Palatul Buckingham a avut o idila in anul 2004, care nu s-ar fi sfarsit tocmai bine. Actorul considera ca intregul esec se datoreaza faptului ca nu si-a ales in mod corect felul de mancare, alegand sa manance paste cu usturoi. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare in anul 2004, ambii participand la show-ul "Cuts", informeaza ProTv.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Melania Trump, operata de urgenta. Anuntul facut de Casa Alba Melania Trump, 48 de ani, sotia presedintelui american Donald Trump, a fost operata cu succes pentru o problema benigna la rinichi, a comunicat Casa Alba, potrivit site-ului agentiei Dpa. Sotia presedintelui Trump a fost operata luni dimineata la un centru medical militar de langa Washington. "Procedura a avut succes si nu au existat complicatii", se arata in comunicatul dat publicitatii de Casa Alba. Melania Trump va ramane spitalizata pana la finalul acestei saptamani. Sotia presedintelui "abia asteapta sa-si revina complet pentru a continua munca in sprijinul copiilor de pretutindeni", se mai arata in comunicat, scrie Gandul.

Melodiile Directia 5 pe panza! Marian Ionescu verniseaza maine o noua expozitie la Pavilionul de Arta Surpriza de proportii, printre artistii plastici ale caror lucrari vor fi expuse la Pavilionul de Arta Bucuresti (Piata George Enescu) se afla si Marian Ionescu, liderul popularei trupe pop-rock Directia 5. Vernisajul expozitiei artistului va avea loc maine, in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente de profil, Art Safari Bucharest. Relativ recent in bransa artistilor plastici romani dar pe urmele lui Vincent Van Gogh, Claude Monet si Paul Cezanne, lucrarile polivalentului artist au mare cautare, fiind invidiat pentru aceasta exprimare de succes. In urma primei sale expozitii lastic de profil, toamna anului trecut, mai toate lucrarile expuse au ajuns in colectii private, relateaza Libertatea.

Aspirina din "Las Fierbinti" a chefuit in familie de ziua ei Pe 4 mai s-au terminat filmarile la sezonul cu numarul 13, din "Las Fierbinti" (PRO TV), iar actorii au si inceput sa se ocupe de alte proiecte, reclame sau piese de teatru. Mirela Oprisor, interpreta Aspirinei, a pus sambata pe pauza activitatile profesionale, pentru ca a chefuit de ziua ei cu cei dragi, din familie. Dupa un an de pauza, pe care si-a luat-o alaturi de sotul ei, Mimi Branescu, scenaristul serialului "Las Fierbinti", Mirela Oprisor s-a intors in sezonul al 13-lea si a intrat la fel de bine in hainele si in rolul Aspirinei. Filmarile s-au incheiat pe 4 mai, insa episoadele din sezonul al 13-lea inca se difuzeaza in fiecare marti si joi, la PRO TV. Mirela Oprisor nu are insa vacanta, caci la teatru rolurile curg-garla. O vedem in "Prenumele", "All Inclusive", "Acasa la tata" sau "Pescarusul", in teatre precum Metropolis, Bulandra, Teatrul Act, Teatrul de Comedie si la TNB, dar si in diverse reclame, pe micul ecran, alaturi de colegii din "Las Fierbinti", precizeaza Click.

Oana Zavoranu, mesaj pentru divele mondene. "E mai bine sa nu imi stai in cale" Oana Zavoranu, mesaj pentru divele mondene, postat pe contul de socializare. Vedeta le-a transmis mesaje dure tuturor "mocangistelor", "bloghistelor" si "vloghistelor". Oana Zavoranu a fost intotdeauna o persoana direct si a spus lucrurilor pe nume, atunci cand a fost deranjata. Si de data asta, vedeta are ceva de spus la adresa celor care lucreaza in mediul online. "Cand vreau sa fiu ingenua o fac ca nimeni alta, dar cand vreau sa scot "fiara" din mine, e mai bine sa nu imi stai in cale - mai ales daca esti mocangista, bloghista, vloghista, influencera my ass. Sunt toate intr-o cadere libera, atata vreme cat voi nu le mai dati importanta! Get lost bitch!" a fost mesajul Oanei Zavoranu, potrivit Libertatea.