AS Monaco (campioana de anul trecut a Franței) a fost umilită de PSG pe "Parc des Princes", scor 7-1, victorie care le-a adus parizienilor al șaptelea titlu din istorie. Clubul monegasc a decis să facă un gest frumos pentru suporterii care au venit la Paris pentru a-i încuraja pe elevii lui Leonardo Jardim și le va restitui banii cheltuiți pe bilete.

HotNews.roFoto: Hotnews

"AS Monaco a luat decizia de a le înapoia banii suporterilor roș-albi prezenți în tribune în această seară. Modalitățile vor fi comunicate la începutul săptămânii", a fost anunțul făcut de clubul monegasc.

"Un meci foarte urât, o noapte foarte proastă, aproape un coșmar. Am pierdut toate duelurile. Trebuie să pregătim rapid următorul meci. Sezonul nu s-a terminat, obiectivul nostru este să incheiem pe locul doi. În capul meu, acest meci va lăsa urme. Este cea mai mare înfrângere din cariera mea de antrenor. Acum, toată lumea, jucătorii și staff-ul, trebuie să muncim mai mult pentru a ajunge la un nivel mai înalt", a spus Leonardo Jardim, antrenorul monegascilor.

Cu cinci etape înaintea finalului de sezon din Ligue 1, AS Monaco ocupă locul doi în clasament, cu 70 de puncte, la patru lungimi față de Olympique Lyon (locul 3) și Marseille (locul 4), fiecare având câte 66 de puncte.

Anul trecut, AS Monaco se încorona campioană a Franței, cucerind al optulea titlu din istorie. Monegascii au câștigat campionatul în 1961, 1963, 1978, 1982, 1988, 1997, 2000 și 2017.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO PSG, noua campioană a Franței - Trupa lui Unai Emery, recital de goluri cu AS Monaco (scor 7-1)