O femeie din sudul Chinei a preferat sa intre impreuna cu poseta ei in scanerul cu raze X al statiei de tren decat sa se desparta de geanta, scrie presa chineza, citata de Reuters.

Chinezoaica intrata in scanerul cu raze XFoto: Captura Facebook

Un clip al platformei video Pear Video, postat si pe pagina de Facebook a ziarului de stat People’s Daily, arata un respondabil cu securitatea ce ii spunei unei femei ca si bagajele mici trebuie sa treaca prin scaner.

Imaginile camerelor de secuitate dezvaluie apoi o persoana iesind pe banda aparatului. Capturile scanerului cu raze X arata o persoana cu tocuri ingenuncheata printre genti si alte bunuri.

Femeia a trecut duminica prin aparatul instalat in orasul Dongguan pentru ca a vrut sa-si protejeze banii, potrivit People’s Daily.

Multi lucratori chinezi isi duc castigurile pe un an familiei, cash, in timpul vacantei de anul nou, cea mai aglomerata perioada a anului.

“Pasagerii sunt avertizati nu numai ca acest tip de comportament este interzis, ci si ca radiatia emisa de aparat este incredibil de daunatoare sanatatii umane”, potrivit Peoples’s Daily.