YouTube Red exista de cativa ani, dar fara mare succes. Acum, Alphabet, compania care controleaza si Google, pregateste un plan de tipul Netflix, scriePlaytech.ro.

YouTube Red a fost gandit ca o alternativa la serviciile de streaming din partea unei companii care deja conducea ca utilizatori si volum de continut. Important e ca YouTube Red n-are reclame, costa si permite salvarea clipurilor offline. Totodata, poti asculta cu ecranul inchis pe telefon si tableta.

Recent, Susan Wojcicki, director executiv YouTube, a spus ca serviciul YouTube Red va fi disponibil in peste 100 de tari. Inca de la inceputul lui 2017 era gandita o expansiune, dar abia acum e anuntat ceva concret. Deocamdata, abonamentul este de 10 dolari pe luna. Acesta va veni si in Romania, conform lui Florin Pravai, Agency Head Google Romania. El a declarat pentru Profit.ro ca Romania face parte din primul val de extindere a disponibilitatii.

Cand e debutul oficial inca nu e cert. Pana acum, YouTube Red a putut fi accesat din Australia, Coreea de Sud, Mexic, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii.

Articolul integral, pePlaytech.ro.