O statuie din ceara dedicata actorului Tom Hardy, cu "o inima" care bate, a fost prezentata de Muzeul Madame Tussauds din Londra, vizitatorilor fiindu-le permis sa se fotografieze alaturi de aceasta, dar si sa o imbratiseze, scrie Reuters. Statuia il reprezinta pe Hardy asezat pe o canapea, cu un brat intins, pentru a le permite vizitatorilor sa se apropie suficient de mult pentru a ii asculta "inima" batand, potrivit news.ro.

Tom Hardy in TabooFoto: HBO Romania

Muzeul a transmis ca statuia are, in afara de inima, si un "torace cald si moale".

Edward Thomas "Tom" Hardy, nascut pe 15 septembrie 1977, la Londra, este un actor englez. Si-a inceput cariera in drame de razboi, fiind ales pentru rolul lui John Janovec in miniseria "Camarazi de razboi", produsa si difuzata de HBO. Si-a facut debutul in cinematografie in 2001, in thrillerul "Black Hawk Down", regizat de Ridley Scott.

Printre celelalte filme notabile in care s-a remarcat se numara cateva productii cinematografice de mare succes, precum lungmetrajul SF "Star Trek: Nemesis" (2002), filmul de actiune "RocknRolla" (2008), drama psihologica cu accente biografice "Bronson" (2008), thrillerul SF "Inception" (2010), filmul de spionaj "Tinker Tailor Soldier Spy" (2011), dramele "Lawless" (2012) si "Locke" (2013) si westernul biografic "The Revenant", care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor in rol secundar". A impresionat si in filmul cu supereroi "The Dark Knight Rises" (2012), in thrillerul distopic "Mad Max: Fury Road", in thrillerul politist "Legend" (2015) si in drama "Dunkirk", regizata de Christopher Nolan"