Social-democratii gorjeni sunt de parere ca nu trebuie asteptat Comitetul Executiv National (CExN) de la Iasi, care este programat pentru sfarsitul acestei luni, pentru rezolvarea situatiei de instabilitate din partid, se arata intr-un comunicat de presa al formatiunii transmis de purtatorul de cuvant, Anca Bordusanu, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, tensiunea resimtita la nivelul partidului, dar si declaratiile si mesajele transmise in spatiul public de tot mai multi membri PSD "impun o convocare de urgenta a Comitetului Executiv National in cel mai scurt timp".

"Nu trebuie asteptat CExN de la Iasi, de la sfarsitul acestei luni, trebuie actionat imediat pentru ca noi, Partidul Social Democrat, avem un program de guvernare cu care am castigat alegerile si care trebuie sa continue a fi pus in aplicare. O situatie de instabilitate nu face bine nimanui, nici noua ca partid, nici romanilor, care au mari asteptari. O echipa unita intotdeauna are si va aduce rezultate, o astfel de echipa trebuie sa se regaseasca atat in Guvern, cat si in Partidul Social Democrat", a spus Anca Bordusanu.

Ea a adaugat ca anul 2018 "se prefigureaza a fi unul al proiectelor, prin demararea investitiilor finantate prin PNDL 2, existand si alte obiective de care romanii au nevoie, iar toate acestea vor fi duse la bun sfarsit intr-o atmosfera de liniste si de lucru".

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni, de la ora 16.00.