Seful celui mai temut clan mafiot japonez, arestat dupa ce a devenit vedeta pe Internet. Fostul lider Yakuza, cel mai temut clan mafiot din Japonia, a fost identificat si arestat de politisti dupa ce barbatul a devenit cunoscut pe retelele de socializare. Tatuajele l-au dat de gol. El este acuzat de o crima savasita in urma cu 15 ani. Shigeharu Shirai a ucis pe cand avea 74 de ani, in 2003, un membru dintr-o banda rivala, iar imediat dupa crima, s-a facut nevazut, fugind in Thailanda. Intr-un oras din aceata tara, insa, el a fost fotografiat de un localnic care a fost fascinat de tatuajele lui de pe corp si a publicat apoi imaginea pe retelele de socializare. Localnicul nu avea niciun habar ca facuse poza unui mafiot Yakuza, anuntaClick.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un cuplu a slabit 260 de kilograme pentru a putea face sex prima data dupa 11 ani de relatie. Lee Sutton, de 42 de ani si Rena Kiser, de 39 de ani, din Missouri, a caror greutate combinata a fost de peste o jumatate de tona, au slabit 260 de kilograme pentru a putea face sex pentru prima data dupa 11 ani de relatie. Povestea celor doi care sufereau de obezitate morbida a fost subiectul unei emisiuni televizate in Statele Unite. Lee si Rena s-au intalnit prima data in urma cu 11 ani intr-o clinica pentru slabit, dar nu au reusit niciodata sa aiba relatii intime din cauza greutatii lor. In urma cu un an cei doi au suferit interventii chirurgicale pentru micsorarea stomacului si dupa e au slabit 260 de kilograme in 12 luni au marturisit ca au reusit sa intretina relatii sexuale pentru prima data. Cand a inceput povestea lor spusa in documentarul TLC, situatia lor ajunsese atat de grava incat Lee abia putea sa se dea jos din pat si ajunsese sa se bazeze pe Rena pentru orice. Dar si ea a inceput sa creasca in greutate si cei doi au fost nevoiti sa apeleze la sora lui Lee pentru a veni zilnic la ei si a-i ajuta la sarcini zilnice normale precum spalatul, relateazaLibertatea.

Metoda uimitoare a unui roman pentru a-si petrece gratuit o vacanta in Maramures. Un barbat de 35 de ani a gasit o metoda inedita de a-si petrece vacanta in Maramures fara sa plateasca. Sub pretextul ca este copilot la o companie aeriana romaneasca, s-a cazat la patru hoteluri de trei stele din Baia Mare, a mancat si a baut pe saturate, iar la finalul sejurului a plecat fara sa achite nota de plata. Barbatul avea un scenariu bine pus la punct. Odata ce ajungea la hotel, le castiga increderea angajatilor spunandu-le ca este copilot. Imbracat la patru ace, omul cerea cazare, iar intr-un loc statea de regula cinci-sase zile. In tot acest timp, se infrupta din bucatele restaurantelor, consuma tot ce era in minibarul din camera, iar la final, cand trebuia sa plateasca, invoca diverse motive. Barbatul se facea ca nu i-a intrat salariul sau spunea ca o alta persoana a companiei aeriene va veni sa achite cheltuielile. Ba mai mult, pentru a fi convingator, la unul dintre hoteluri, omul si-a lasat si bagajul, insa dupa ce acesta a fost verificat, s-a dovedit a fi gol, scrieStirile ProTV.

Ciupercile halucinogene actioneaza total opus fata de anti-depresive si tocmai de aceea sunt eficiente in cazul depresiei. Psilocibina, compusul activ din ciupercile halucinogene, au efecte terapeutice asupra oamenilor cu depresie, iar cercetatorii cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca substanta trezeste sensibilitatea emotionala in creier, opusul actiunii anti-depresivelor, care inhiba acest raspuns. "Terapia cu psilocibina poate reduce depresia prin cresterea conectivitatii emotionale", a precizat Leor Roseman de la Imperial College London, unul dintre cercetatorii care au participat la acest studiu. Cercetatorii au examinat 20 de pacienti diagnosticati cu depresie rezistenta la tratament pentru a investiga ce efecte poate avea psilocibina asupra activitatii cerebrale si a simptomelor de depresie. Un studiu anterior realizat de acelasi grup de cercetatori a aratat ca psilocibina "reseteaza" circuitele creierului la oamenii depresivi, iar pacientii au relatat imbunatatiri ale starii chiar si dupa cinci saptamani de la tratament. In noul studiu, savantii au dorit sa vada ce efect are psilocibina asupra amygdalei, regiunea din creier care ajuta la procesarea reactiei emotionale, inclusiv frica. In urma studiilor, care au inclus analize RMN inainte si dupa administrarea psilocibinei, cercetatorii au observat ca substanta a dus la cresterea activitatii cerebrale in amygdala, noteazaDescopera.

Metoda originala prin care un student la aviatie si-a cerut iubita de sotie. Un tanar din SUA, elev la o scoala de piloti de aviatie, s-a ridicat la inaltime, la propriu, pentru a-si cere in casatorie iubita intr-un mod inedit. Printr-o calatorie pe calea aerului si un mesaj gigantic ￯Marita-te cu mine￯ scris in zapada, Gavin Becker a cerut-o in casatorie pe iubita sa, Olivia Toft, la 7 ianuarie, in zona lacului Eighth Crow Wing din Minnesota. Elevul la Scoala de pilotaj a Universitatii din Dakota de Nord (UND) a apelat la ajutorul familiei pentru a forma in zapada literele de peste 7,5 metri lungime, insotite de o inima imensa. Ed Becker, tatal lui Gavin, insotit de alti membrii ai familiei au petrecut circa patru ore si jumatate scriind cererea in casatorie cu ajutorul unei masini de deszapezit. "Am decis ca el ar trebui sa faca cererea in stilul unui pilot, dintr-un avion", a declarat acesta pentru Pioneer Press. "Si eu, la randul meu, am facut cererea in casatorie pe acest lac, in urma cu 28 de ani￯, a adaugat acesta, potrivitStirile ProTV.