Organizatorii de la Australian Open au oferit primele informatii in legatura cu programul meciurilor de la editia din 2018, in prima zi (duminica spre luni) urmand sa evolueze Marius Copil, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu. In ceea ce o priveste pe Simona Halep, ea va intra in scena in noaptea de luni spre marti.

Australian OpenFoto: australianopen.com

In prima zi vor avea loc meciuri de pe partile de tablou dominate de Rafael Nadal (favorit unu) si Caroline Wozniacki (cap de serie numarul doi).

Conform organizatorilor, in noaptea de duminica spre luni vor juca urmatorii sportivi din Romania: Marius Copil, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu.

Irina-Camelia Begu (40 WTA) vs Ekaterina Makarova (Rusia, 33 WTA, cap de serie numarul 31). Scorul in meciurile directe este 1-1.

Mihaela Buzarnescu (57 WTA) vs Caroline Wozniacki (2 WTA, Danemarca, cap de serie numarul 2). Este 1-0 pentru Caro in meciurile directe.

Monica Niculescu (85 WTA) vs Mona Barthel (52 WTA, Germania). Este 2-1 pentru Mona in intalnirile directe.

Marius Copil (93 ATP) vs Gilles Simon (57 ATP).

In noaptea de luni spre marti vor intra in scena Simona Halep, Sorana Cirstea si Ana Bogdan.

Nu se cunosc deocamdata orele de start, singura certitudine fiind ora de la care vor incepe meciurile in primele zile de competitie: ora 02:00 (ora Romaniei).

Aici poti citi o ampla prezentare a primului turneu de Grand Slam al anului, AUSTRALIAN OPEN.