Au mai ramas putine zile pana la startul Australian Open, iar Chris Evert (fosta jucatoare americana, cu 18 tituri de Grand Slam) a precizat, pe site-ul oficial al WTA, ca o are drept favorita pe Simona Halep la competitia care se va desfasura la Melbourne in perioada 15-28 ianuarie.

Simona HalepFoto: shenzenopen.com

Cu toate ca nu este 100% convinsa de faptul ca Halep ar putea sa castige in premiera un Grand Slam in Australia, Evert o alege drept favorita pe Simona.

"Simt ca Simona Halep a avut un atat de dezamagitor an 2017 la Grand Slam-uri, incat este foarte hotarata sa schimbe aceasta situatie. Ea a avut un an 2017 dureros la toate turneele de Grand Slam. Simt ca joaca tenisul cel mai bun acum, cel mai solid. Cred ca e bine pregatita. In toamna, la fiecare interviu pe care l-am vazut, de fiecare data cand am vazut-o la TV sau pe Twitter, are un mare zambet pe fata. Cred ca este intr-o buna stare de spirit. Ii place sa fie numarul 1, se bucura de asta, il imbratiseaza, nu ii e frica de asta. Spun asta, din nou, fara a fi 100% convinsa, dar o sa o aleg pe ea ca favorita mea" - Chris Evert, citata de site-ul oficial al WTA.

Comentatoare sportiva, Chris Evert vede deschisa lupta pentru castigarea trofeului de la Melbourne, mai ales dupa ce Serena Williams a declarat forfait.

Australian Open, primul Grand Slam al sezonului 2018, va avea loc in perioada 15-28 ianuarie. Simona Halep (1 WTA) este principala favorita la castigarea intrecerii care se va desfasura in "Melbourne Park".