De unde isi procura carnea primul restaurant cu specific canibal din lume.In Tokyo, Japonia, s-a deschis primul restaurant unde poti manca fara nicio problema, carne de om. Acesta a fost inaugurat de curand si se bucura de multi clienti zilnic. Conform Steemit, Restaurantul se numeste: "The Resoto ototo no shoku ryohin", care inseamna in romana "Frate Comestibil". Acestia ofera o larga gama de preparate, iar preturile platourilor variaza intre 100 respectiv peste 1000 de euro. Cel mai scump preparat din carne de om costa 1200 de dolari. Primul client care a avut ocazia de a se infrupta din preparatele umane, a fost un argentinian care s-a declarat multumit de gustul mancarii, relateazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Robotii ar putea acapara peste 800 milioane de joburi pana in anul 2030.Aproximativ 800 milioane de angajati din toata lumea si-ar putea pierde locurile de munca pana in anul 2030, fiind inlocuiti cu roboti, releva un studiu recent. Studiul a fost realizat in 46 de tari si a vizat 800 de meserii. Concluziile la care au ajuns cei de la McKinsey Global Institute sunt alarmante si arata ca o treime din forta de munca din tari dezvoltate, precum Germania si SUA, ar putea fi nevoita sa se reorienteze spre alte joburi, scrie Gandul. Operatorii de masini si angajatii din industria alimentara vor fi cele mai afectate categorii. Potrivit specialistilor de la McKinsey, tarile mai sarace nu isi permit sa investeasca in automatizare si vor fi mai putin afectate de revolutia robotilor, noteazadescopera.ro.

Cladirile extraterestre, dovezile ascunse de NASA.O serie de fotografii apartinand NASA, dezvaluite de un utilizator pe internet, arata ca pe Luna exista cladiri care sunt ocupate de forme de viata extraterestre. Un pasionat de teorii ale conspiratiilor, cunoscut entru canalul sau de pe Youtube, dar care ar fi avut legaturi in trecut cu agentia spatiala americana NASA a lansat un videoclip in mediul online in care se vad clar urmele unei cladiri pe suprafata Lunii. Utilizatorul a declarat pentru publicatia britanica Express ca, dessi nu poate confirma aceasta informatie cu siguranta, unghiurile drepte ale acestei cladiri dovedesc un "design inteligent", informeazaEVZ.

Telefonul tau e mai puternic decat computerele NASA care au dus omul pe Luna.NASA a reusit sa puna primul om pe Luna si sa lanseze sondele Voyager care au ajuns pana dincolo de sistemul solar. A reusit toate astea cu niste computere mult inferioare telefonului tau. Nu e o greseala, e o evolutie fireasca a tehnologiei. Din cand in cand trebuie sa ne reamintim de unde am pornit ca sa vedem unde putem ajunge. Cand NASA pregatea misiunea Apollo pentru aselenizare, computerele, mai ales Apollo Guidance Computer (AGC), erau cu 10 ani inaintea tehnologiei comerciale. Puterea lor nu a fost depasita decat un deceniu mai tarziu, odata cu aparitia unor computere personale, precum Apple II. Chiar si asa, ele au reusit sa duca oamenii pe Luna, la 356.000 km distanta de Terra, si sa ii aduca inapoi in siguranta, anuntaPlaytech.

La 97 de ani, batrana asta bea 15 beri pe zi.Incredibil, dar adevarat! La 97 de ani, Robertine Houbrechts din Muizen, regiunea Malines, Belgia, bea zilnic 15 beri. La sarbatori, bea si 20! Femeia sustine ca, datorita berii, nu a fost niciodata bolnava. Daca in localul in care de ani in sir isi bea berea, zilnic, nu e animatie, Robertine Houbrechts poate ajunge sa "rada" 22 de beri, scrie presa belgiana. Ea povesteste ca bea bere zilnic, de la varsta de 17 ani. Robertine s-a obisnuit cu bautura si niciodata nu se imbata. Poate cel mult s-o ameteasca putin, dar nu o deranjeaza. Fiindca este convinsa ca berea o mentine sanatoasa. In fiecare seara, se instaleaza confortabil in localul ei preferat, "Floreal", care se afla nu departe de casa ei si "rade" bere dupa bere, potrivitClick.