Un autocar in care se aflau 40 de persoane a luat foc pe DN 2, pe raza localitatii ialomitene Cotorca, din comuna Ciocarlia, traficul fiind blocat si zona izolata, anunta News.ro. Ulterior, traficul a fost reluat pe cate o banda pe sens, conform estimarilor Politiei drumul urmand sa fie complet deblocat in aproximativ o ora.

Potrivit reprezentantilor ISU Ialomita, autocarul se deplasa din directia Buzau catre Bucuresti cand a luat foc in zona localitatii Cotorca.

Pentru stingerea incendiului au fost mobilizati pompierii de la Garda de Interventie Urziceni, care au izolat zona in timp ce politistii au blocat traficul pe ambele sensuri, in zona formandu-se coloane lungi de masini.

Cei 40 de pasageri din autocar au reusit sa se evacueze la timp, fara ca cineva sa fie ranit.

Oamenii au ramas in cimp asteptand sa fie preluati de un alt autocar.

Masina care a luat foc apartine unei firme din Constanta care va trimite in zona un alt autocar pentru a-i prelua pe pasageri si a-i duce la destinatie.

Reprezentantii Primariei din localitatea Ciocarlia, pe raza careia s-a produs incidentul, au vrut sa preia pasagerii sa-i cazeze insa acestia au refuzat deocamdata, asteptand masina care sa-i preia si sa-i duca la destinatie.

Pompierii urmeaza sa stabileasca de la ce a pornit in cendiul, insa cel mai probabil a fost vorba despre o defectiune tehnica.

Incendiul este aproape stins la aceasta ora, iar circulatia rutiera a fost reluata pe banda a doua a fiecarui sens de mers al DN2, in zona accidentului. Politia estimeaza ca in aproximativ o ora circulatia va fi reluata si pe celelate doua benzi restrictionate.