Un medic de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui a fost agresat in incinta unui restaurant de fiul unei foste paciente, care a decedat in unitatea medicala in cursul lunii octombrie, au informat, miercuri, reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

Doctorita se afla in timpul liber si lua masa alaturi de un grup de cunostinte, in acelasi restaurant aflandu-se si fiul femeii decedate, care, potrivit IPJ Vaslui, s-a ridicat de la masa, i-a dat acesteia doua palme si i-a reprosat ca este vinovata de moartea mamei sale.

"La sediul Politiei Municipiului Vaslui a fost depusa o plangere. Politistii efectueaza cercetari si au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Mama barbatului a fost internata in luna octombrie, cu o stare generala proasta, medicii afirmand ca pacienta tinuse o cura de slabire cu bicarbonat de sodiu. Femeia a fost supusa unei interventii chirugicale, dupa care a avut o evolutie satisfacatoare, insa in cateva zile a decedat. La acel moment, rudele femeii le-au reprosat cadrelor medicale ca sunt responsabile de decesul femeii si ca au anuntat familia cu intarziere despre moartea pacientei.