Baietii de la 3 Sud Est, nevoiti sa amane turneul din America. Organizatorul seriei concertistice care marcheaza cei 20 de ani de la infiintarea grupului 3 Sud Est - este vorba de Romanian Comunity Center din Sacramento, California - anunta sustinatorii trupei de pe teritoriul american ca marele turneu va fi amanat pentru luna noiembrie: "Intrucat cererile pentru vize sunt inca in procesare, ne vedem nevoiti sa stabilim noi date pentru spectacole. Intalnirile concertistice cu 3 Sud Est vor avea loc in luna noiembrie, datele urmand sa fie facute publice imediat dupa rezolvarea problemei", anunta organizatia sus-amintita, prin presedintele sau, solista de origine romana Abigail Budak. Alaturi de 3 Sud Est vor mai canta Aurora si Sandel Mihai, fratele Andrei, potrivit Click!

VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Balan si tatal ei s-au impacat. Ce i-a determinat sa se apropie mai mult. Andreea Balan si tatal ei s-au impacat. Se pare ca micuta Ella, fetita artistei si a lui George Burcea i-a apropiat mai mult pe cei doi. In ziua in care nepoata lui a implinit un an de viata, acesta a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare. La scurt timp, Sandel Balan a scris si el un mesaj pentru nepotica lui. "La multi ani, Ella, nepotica mea draga, la implinirea unui an de viata, sa ai numai impliniri si bucurii, alaturi de mami si de tati". Im urma cu doi ani, Andreea Balan a facut publice amanunte dureroase din copilaria ei. "Am incercat sa vorbesc cu tata, dar este o chestie mostenita din generatie in generatie. El ma batea si ani de zile l-am blamat", relateaza Libertatea.

Marius Moga, din nou tata! Sotia l-a dat de gol pe artist. Artistul se pregateste sa devina tata pentru a doua ora. Bianca Lapuste, sotia cantaretului, a facut declaratii surprinzatoare. Tanara a recunoscut, fara prea mari menajamente, ca isi mai doreste un copil. "Vrem mai multi copii, doi, trei. Nu am stabilit sa avem in primul an, al doilea , al treilea. Nu imi fac planuri, am zis sa ne stabilizam cu primul si vedem apoi", a declarat Bianca Lapuste, sotia artistului, in momentul in care Adela Popescu i-a spus ca urmeaza sa faca o fetita, daca primul cuvant rostit de micuta pe care o are a fost "tati", relateaza SpyNews.

Silviu Prigoana deschide un spital de oncologie. "Intr-un an sper sa dam drumul". Deloc strain in ceea ce priveste sistemul de sanatate din Romania, Silviu Prigoana deschide un spital propriu. Omul de afaceri doreste sa faca aceasta investitie tocmai din dorinta ca medicii nostri de succes sa nu mai fie nevoiti sa plece sa munceasca in alte tari, iar pacientii sa se trateze in alte spitale. Destul de implicat in ceea ce priveste sistemul sanitar din Romania, Prigoana ne-a dezvaluit ca doreste sa aduca cat mai multe medicamente in Romania, medicamente la care nu au acces bolnavii nostri, dar si sa deschida un mare spital de oncologie, tocmai pentru ca romanii sa nu mai fie nevoiti sa mearga pana la Viena sau Istanbul pentru a se trata, anunta Libertatea.

Cea de-a doua sotie a lui Trump e mai sexy decat Melania. Si n-are operatii estetice! Marla Maples aparut in peisaj atunci cand Donald Trump era casatorit cu prima lui sotie, Ivana Trump. S-a infiltrat in viata lui si-n cativa ani a reusit s-o detroneze pe mama copiilor lui si sa-i devina chiar ea sotie. Se-ntampla in 1993, la doua luni dupa ce o nascuse pe Tifanny, cea de-a doua fiica a lui Donald Trump. Potrivit declaratiilor ei, s-au cunoscut in 1985, dar si-au inceput relatia amoroasa 1987, pe cand Trump inca era casatorit cu Ivanaa Trump. Cumva, aventura lor a reusit sa stea ascunsa timp de cativa ani buni, perioada in care cei doi s-au indragostit nebuneste, scrie Click!

Sotia lui Christian Sabbagh si-a schimbat look-ul! Cum arata Iulia dupa interventia estetica. Iulia, sotia lui Christian Sabbagh, este o femeie cocheta, care are grija la felul in care arata si pentru ca fiica ei ii ocupa mult timp a decis sa apeleze la o schimbare de look care sa-i faca "munca" mai usoara. Tanara mamica a trecut pe la estetician si e tare mandra de rezultat. Iulia, sotia lui Christian Sabbagh, a decis sa apeleze si ea la indemanarea esteticianului pentru o interventie care sa o ajute sa arate mereu bine si sa-i usureze machiajul. Sotia stiristului a ales sa-si tatueze sprancenele si e tare mandra de rezultat, potrivit Cancan.