S-a inventat accesoriul "burta de bere". "Burta de bere" este una dintre cele mai mari probleme ale barbatilor. In timp ce unii nu stiu ce sa mai faca pentru a scapa de ea, altii o "inventeaza". Este si cazul unui londonez care si-a dorit atat de mult un surplus de grasime pe burta incat a inventat un accesoriu haios. Albert Pukies spune ca mereu si-a dorit sa aiba burta, dar in acelasi timp are grija de sanatatea lui si face sport. Asa ca a realizat "burta falsa" sau "burta de bere", un accesoriu dintr-un material plastic ce arata ca o borseta si care are imprimata pe ea o burta paroasa, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Stiinta poate sa eradicheze cancerul, insa chiar si asa doar o parte din batalie este castigata. In 2015, cancerul a dus la moartea a 8,8 milioane de persoane, statistica doborata doar de bolile cardiace. Conform Economist, cancerul a devenit o boala pe care multi pacienti reusesc sa o infranga, in mare parte datorita terapiilor genetice de secventiere. Dintr-o perspectiva tehnica, este rezonabil sa consideram ca cercetatorii vor reusi intr-o buna zi sa transforme cancerul intr-o boala cronica sau chiar una care poate fi vindecata complet, potrivit Descopera.

Aplicatia care iti spune cat de mare este impactul unei bombe nucleare. Problema armelor nucleare este o realitate grava a zilelor noastre si creeaza panica in randul conducatorilor statelor, care nu pot controla sau preveni astfel de accidente. Alex Wellerstein, istoric la Institutul de Tehnologie Stevens, si-a propus sa ajute lumea sa inteleaga ce s-ar intampla daca o bomba nucleara ar exploda. Pentru asta, el a creat o aplicatie interactiva numita Nukemap. "Unii oameni cred ca bombele nucleare distrug totul in lume, in timp ce unii cred ca nu difera de bombele conventionale. Realitatea se afla undeva intre cele doua", a scris acesta pe blogul sau NuclearSecrecy, noteaza Playtech.

Un studiu arata un fenomen bizar la nivelul creierului odata ce imbatranim, iar scopul sau a fost in sfarsit inteles de cercetatori. Studiile precedente au aratat ca, pe masura ce imbatranim, cele doua emisfere ale creierului isi intensifica comunicarea. Noul studiu a dorit sa afle de ce acest lucru are loc si ce inseamna pentru sanatatea noastra. Pentru a intelege motivul acestei cresteri in comunicarea bilaterala din creier, cercetatorii americani de la Duke University au manipulat fenomenul, utilizand o tehnica de stimulare a creierului scrie Futurism. "Rezultatele sugereaza ca un creier mai batran isi mentine sanatoase functiile cognitive prin cresterea comunicarii bilaterale", precizeaza Simon Davis, autorul principal al acestui studiu, conform Descopera.

Acesti caini miros carduri de memorie si stickuri USB ascunse. Cainii care detecteaza droguri sau explozibili sunt foarte populari de multi ani, dar se pare ca au aparut si animalele de companie specializate pe memorii externe. O noua rutina de antrenament a fost dezvoltata pentru ca animalele de companie sa castige abilitatea de a depista o serie de stufoasa de medii de stocare. Aparent, cainii au invatat sa detecteze carduri de memorie SD, stickuri USB si hard disk-uri externe. Desi nu este foarte evidenta procedura prin care se proceduce acest fenomen, rata de succes este remarcabila, informeaza Playtech.