Liviu Dragnea a acuzat marti seara, la Romania TV, o presupusa campanie impotriva sa de care profita, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si dreapta politica, si unii agenti economici, sugerand ca acestia au finantat anchete media care il vizau pe el.

"E o lupta de eliminare politica a mea. Am fost demonizat de organele de presa ale sistemului", a sustinut acesta.

"Victoria PSD a generat toata aceasta campanie. Cui profita? Profita presedintelui Iohannis? Normal", a spus acesta.

Pe langa Iohannis, "dreapta e un beneficiar" al acestei campanii, dar si "DNA poate sa fie un beneficiar", a continuat Dragnea.

"Au inceput sa spuna tot felul de oameni, o sa inceapa sa vorbeasca tot mai mult, o sa inceapa sa iasa la iveala tot adevarul si o sa se schimbe lucrurile", a spus el.

In plus, "poate folosi si unor agenti economic care sunt putin deranjati" in conditiile in care "ca sa faci anchete si ca sa te plimbi, asta nu se face fara bani. Asta trebuie sa finanteze cineva".

Dragnea a legat acest subiect de o "suparare foarte mare ca poate introducem impozit pe cifra de afaceri la anumite companii".

Victor Ciutacu a remarcat ca s-a restrans cercul la "companiile din IT", dar Dragnea nu a comentat.

Intrebat daca are informatii despre astfel de finantari, Liviu Dragnea a raspuns: "Am informatii, dar astept sa vad daca apar in mod oficial, astept sa apara. In afara de bani care se dau cu sacosa se mai plimba si bani prin banci".