​„Ouale lui Tarzan” are loc in capitala Abhaziei, o mica republica nerecunoscuta oficial, aflata pe malul oriental al Marii Negre. Pe o colina deasupra orasului se intinde parcul unui institut medical de cercetare pe maimute, infiintat de sovietici in anii ‘20. Legenda spune ca a fost infiintat pentru crearea unui hibrid intre om si maimuta. Este acest hibrid printre noi? - enigma aceasta o desluseste filmul lui Alexandru Solomon.

Alexandru SolomonFoto: google

Filmul „Ouale lui Tarzan” al lui Solomon este despre oameni si maimute captive intr-un teritoriu ravasit de razboi si decenii de cruzime. Si unii si altii victimele unor serii de experimente nereusite. Astazi, dupa ora 18, pe Haute Culture, un interviu in exclusivitate cu Alexandru Solomon, care va povesti ce-i cu filmul "Ouale lui Tarzan" si cu acest hibrid om-maimuta.

„Ouale lui Tarzan”, cel mai recent documentar regizat de Alexandru Solomon, va avea premiera mondiala la Festivalul International de Film Transilvania. Cea de-a XVI-a editie a evenimentului de la Cluj-Napoca se va desfasura in perioada 2-11 iunie 2017. Documentarul va fi proiectat in afara competitiei, in cadrul programului „Zilele filmului romanesc”.