Premierul Sorin Grindeanu a sustinut vineri, la Braila, ca a stat de vorba cu ministrul Justitiei Tudorel Toader despre extradarea lui Sebastian Ghita din Serbia si a primit asigurari ca toate procedurile se desfasoara normal, iar extradarea va fi facuta in momentul in care toate aceste demersuri sunt finalizate, relateaza News.ro.

Sorin GrindeanuFoto: Agerpres

"Inteleg ca sunt procedurile normale pe care Ministerul Justitiei si autoritatile din Romania le fac. M-am informat pe scurt daca au inceput aceste proceduri, daca sunt pe parcursul normal si firesc. M-a asigurat dl ministrul Tudorel Toader ca toate lucrurile se desfasoara conform procedurilor astfel incat extradarea sa poata fi facuta atunci cand se indeplinesc toate procedurile", a sustinut Grindeanu, aflat intr-o vizita la Consiliul Judetean Braila, intrebat fiind daca a avut discutii in ultimele zile cu ministrul Justitiei despre cazul lui Sebastian Ghita.

Ministerul Justitiei a anuntat ca, pana marti dupa-amiaza, nu a primit de la instante deciziile privind indeplinirea conditiilor pentru solicitarea extradarii din Serbia a fostului deputat Sebastian Ghita.