Vicepremierul Sevil Shhaideh a afirmat vineri, la Pitesti, ca planul privind regionalizarea Romaniei "nu s-a oprit", ca legislatia in aceasta privinta este pregatita, dar ca este nevoie de revizuirea Constitutiei pentru a fi pusa in dezbatere aceasta legislatie, transmite News.ro.

Sevil ShhaidehFoto: Agerpres

Prezenta, vineri, la Pitesti, in judetul Arges, ministrul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, a declarat, intr-o conferinta de presa, raspunzind unei intrebari, ca autoritatile nu au renuntat la proiectul privind regionalizarea, dar ca implementarea acestuia presupune revizurea Constitutiei.

"Planul pe care-l stiti legat de regionalizare nu s-a oprit, dar sa poata fi pus in implementare principala modificare se impune revizuirea Constitutiei. Deci legislatia este pregatita pentru partea de regionalizare. Pentru a putea dezbate mai departe legislatia trebuie sa avem un proiect de revizuire a Constitutiei", a spus vicepremierul.

Sevil Shhaideh s-a intalnit vineri, la Pitesti, cu primarii din judetul Arges, pentru a discuta despre problemele din administratia locala.