"In doar cativa ani mi-am pierdut tatal, fiica, iar acum sotia. Nu mai pot!". Asa isi incepe marturia dureroasa sotului femeii care s-a prabusit de pe un bloc aflat pe Calea Victoriei.

Barbatul i-a fost alaturi pana in ultima secunda. Nu s-a dezlipit de langa ea aproape 40 de ore. A incercat sa-i daruiasca florile cumparate de ziua ei, i-a spus ca o iubeste si ca nu vrea sa o piarda. In zadar. Zadarnice au fost si eforturile facute de autoritati. Inainte de a urca la etajul 8, Elena a marturisit ca isi va reintalni fiica moarta de cancer si si-a respectat promisiunea. Va avertizam ca urmeaza marturii cu un puternic impact emotional.

Vineri seara, ora 18.45. Rudelor si prietenilor femeii care sta pe marginea blocului li s-a taiat respiratia. Echipajele de urgenta, spectatori, reporteri ori trecatori au incremenit. Elena s-a prabusit in ciuda eforturilor de a o salva facute de zeci de oameni. Unii au pierdut o prietena, altii pur si simplu au asistat la o tragedie. Din pacate, intre cei care au fost martorii acestui episod dureros s-a aflat si sotul femeii.

Citeste mai mult pe Stirile ProTV