​​EXCLUSIV Atac la Codul de Procedura Penala. Cum vor sa-i scape cativa senatori PSD pe corupti de catuse, de arest si de mandatul de aducere, maximul prevazut de modificarile propuse fiind arestul la domiciliu

de Dan Tapalaga     HotNews.ro


Parlamentul Romaniei
Foto: HotNews / Dan Popescu
Un grup de senatori PSD pregateste modificarea Codului de Procedura Penala astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu. In schimb, se introduce o noua institutie juridica, asa numitul "arest sever", insa masura se aplica doar impotriva celor care comit infractiuni contra vietii, prin care s-au cauzat vatamarea corporala sau moartea unei persoane, infractiuni de trafic de stupefiante, trafic de arme, acte de terorism etc, faptele de coruptie fiind eliminate de la enumerare. HotNews.ro a intrat in posesia propunerilor de modificare a Codului de Procedura Penala elaborate deja intr-un proiect de lege.

Proiectul de lege prevede intai de toate modificarea legii 135/ 2010 privind Codul de Procedura penala si a fost depus la Parlament la inceputul anului, fiind initiat de senatorul PSD Serban Nicolae. In prezent, proiectul de lege se afla la Comisia Juridica din Senat. Proiectul a primit aviz negativ de la Guvern, insa a primit aviz pozitiv de la Comisia pentru drepturile omului la data de 17 martie. (Vezi aici proiectul de lege pe site-ul Senatului)

Initiatorul proiectului, senatorul PSD Serban Nicolae, a fost avocatului lui Catalin Voicu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, mai precis pentru reteaua de influenta de la Inalta Curte.

Modificarile incep cu articolul 202, referitor la "scopul, conditiile generale de aplicare si categoriile masurilor preventive."

Potrivit initiatorilor,  arestarea preventiva se dispune in urmatoarele doua forme: arestul la domiciliu sau arestul sever. Acesta din urma, arestestul sever, este un concept nou introdus, care nu exista in vechiul Cod de Procedura Penala.

La art. 208, se introduc doua alineate noi, avand urmatorul cuprins:

"(5) Inculpatul fata de care s-a dispus una din masurile prevazute la art 202 alin (4) lit. a), d) si e), nu este incatusat in nici o imprejurare, cu exceptia celor cercetati pentru infractiuni comise prin acte de violenta, a celor care s-au sustras urmaririi penale, precum si a inculpatilor care s-au opus masurii dispuse.
(6) Masurile luate fata de inculpatul retinut ori arestat, in vederea deplasarii in spatiul public, trebuie sa fie proportionale cu pericolul concret pentru ordinea publica aperciat potrivit art. 223".

Proiect de la Lege pentru Modificarea legii nr. 135/2010 privind Codul de Procedura PenalaO alta modificare vizeaza eliminarea posibilitatii de a dispune arestul la domiciliu pe baza gradului de pericol al infractiunii. Astfel, se propune modificarea art 218, alineatul doi, care elimina "gradul de pericol al infractiunii".

In noua forma, a articolului 218 alinieatul 2 are urmatorul cuprins: "Aprecierea indeplinirii conditiilor prevazute la alin (1) se face tinandu-se seama de (gradul de pericol al infractiunii se elimina) scopul masurii, de sanatatea, varsta, situatia familiala si alte circumstante personale ale inculpatului".

Initiatorii proiectului de modificare a Codului penal doresc sa dea posibilitatea inculpatilor sa-si aleaga locul unde doresc sa mearga in arest la domiciliu.

Astfel, la art.221 se introduce un alineat nou cu urmatorul cuprins:

"In cazul in care inculpatul locuieste, cu caracter permanent, intr-o alta locuinta decat cea declarata ca domiciliu, la cererea inculpatului, instanta poate dispune ca arestul preventiv la domiciliu sa se aplica in respectiva locuinta".

Pe de alta parte, senatorii PSD care au initiat proiectul de lege prevad conditiile si cazurile de "arest sever". Astfel, la articolul 223 se introduce noi alineate care prevad faptul ca masura poate fi luata in mai multe situatii, insa din enumerarea lor dispare ca prin farmec infractiune de coruptie.

Forma veche din Codul de Procedura Penala:

2) Masura arestarii preventive a inculpatului poate fi luata si daca din probe rezulta suspiciunea rezonabila ca acesta a savarsit o infractiune intentionata contra vietii, o infractiune prin care s-a cauzat vatamarea corporala sau moartea unei persoane, o infractiune contra securitatii nationale prevazuta de Codul penal si alte legi speciale, o infractiune de trafic de stupefiante, trafic de arme, trafic de persoane, acte de terorism, spalare a banilor, falsificare de monede ori alte valori, santaj, viol, lipsire de libertate, evaziune fiscala, ultraj, ultraj judiciar, o infractiune de coruptie, o infractiune savarsita prin mijloace de comunicare electronica sau o alta infractiune pentru care legea prevede pedeapsa inchisorii de 5 ani ori mai mare si, pe baza evaluarii gravitatii faptei, a modului si a circumstantelor de comitere a acesteia, a anturajului si a mediului din care acesta provine, a antecedentelor penale si a altor imprejurari privitoare la persoana acestuia, se constata ca privarea sa de libertate este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol pentru ordinea publica.

Forma propusa in proiectul de lege initiat de cativa senatori PSD

2) Masura arestului sever poate fi luata si daca din probe rezulta suspiciunea rezonabila ca acesta a savarsit o infractiune intentionata contra vietii, o infractiune prin care s-a cauzat vatamarea corporala sau moartea unei persoane, o infractiune contra securitatii nationale prevazuta de Codul penal sau alte legi speciale, o infractiune de trafic de stupefiante, trafic de arme, trafic de persoane, acte de terorism, viol, lipsire de libertate, ultraj, ultraj judiciar sau o alta infractiune pentru care legea prevede pedeapsa inchisoarii de 10 ani ori mai mare si se constata ca privarea de libertate este necesara pentru inlaturarea unei stari de pericol concret pentru ordinea publica".

La articolul 224 se introduce un nou alineat cu urmatorul cuprins:

"In aprecierea starii de pericol concret pentru ordinea publica, prin propunerea de arest sever, nu pot fi invocate gravitatea faptei, a modului si a circumstantelor de comitere a acesteia, a mediului din care provine inculpatul si a altor imprejurari privitoare la persoana acestuia, cu exceptia antecedentelor penale".

In fine, senatorii vor sa-i protejeze pe politicieni si situatia in care sunt adusi cu mandat, si elimina practic aceasta posibilitate in cazul infractiunilor de coruptie.

In Codul de procesura penala aflat in vigoare se arata la articolul 265, alin. 2, ca "Suspectul sau inculpatul poate fi adus cu mandat de aducere, chiar inainte de a fi fost chemat prin citatie, daca aceasta masura se impune in interesul rezolvarii cauzei."

Or, exact acest articol care da posibilitatea aducerii suspectilor, inclusiv a celor de coruptie, cu mandat, este propus spre modificare. Noua forma suna in felul urmator:

"Suspectul sau inculpatul poate fi adus cu mandat de aducere, chiar inainte de a fi fost chemat prin citatie, daca acesta este cercetat pentru o infractiune intentionata contra vietii, o infractiune prin care s-a cauzat vatamarea corporala sau moartea unei persoane, o infractiune contra securitatii nationale prevazuta de Codul Penal si alte legi speciale, o infractiune de trafic de stupefiante, trafic de arme, trafic de persoane, acte de terorism, viol, lipsire de libertate, ultraj sau ultraj judiciar".

De notat ca, din nou, infractiunea de coruptie nu se afla in enumerare.

Background

Senatorul PSD Georgica Severin a declarat, vineri, 20 martie, la Consiliul National al PSD, ca s-a gresit cu Codul Penal "asumat al domnului Predoiu" si a cerut juristilor din PSD sa prezinte propuneri de modificare a acestuia si a Codului de Procedura Penala, "fara jena ca vor tipa unele ambasade".

"As vrea foarte mult ca noi, ca un partid de stanga, sa intelegm ca s-a gresit cu acel Cod Penal asumat al domnului Predoiu, iar juristii nostri sa vina cu propuneri prin care, fara jena ca vor tipa unele ambasade sau vor striga unii deontologi apropiati de vechea putere, s-o spunem extrem de clar ca avem nevoie de legi care sa faca dreptate si nu razbunare", a declarat senatorul PSD, potrivit Mediafax.
 
 "Invit pe juristii nostri sa se aseze pe Codul Penal si pe Codul de Procedura Penala si sa vina cu propuneri, sa le votam. Nu sa spunem ca, daca ne legam de asta, avem probleme", a adaugat el.

Nu este singurul lider PSD care a pus in discutie modificarea Codului Penal. Tot la Consiliul National PSD, primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, a pus in discutie modificarea modului in care este definit abuzul in serviciu.  Vasilescu a mentionat ca nu crede ca exista vreun primar in sala care sa nu fi avut o plangere pentru un abuz in serviciu.

"Am concediat mai multi angajati dupa ce am avut cunostinta ca modificau in calculator amenzile, le stergeau din calculator si banii ii bagau in buzunar. Au castigat in instanta toti, apoi au facut plangere impotriva mea pentru abuz in serviciu si dupa alte cateva luni politia pentru frauda fiscala i-a saltat pe toti. Cine a gresit? Eu ca i-am dat afara, instanta ca mi i-a dat inapoi sau politia ca i-a saltat? Asta inseamna ca avem o problema in legislatie. Astazi s-a votat in unanimitate ca orice primar si asa mai departe trimis in judecata sa-si piarda calitatea de membru de partid sau sa fie suspendat. Domnule prim-ministru, s-ar putea sa ne trezim in situatia in care nu vom mai avea in nicio functie de conducere primari, presedinti de consilii judetene, pentru ca, asa cum v-am spus, nu exista posibilitatea pe legislatie asa cum este acum sa scapi de o plangere penala pentru abuz in serviciu", a aratat Olguta Vasilescu.

Pe de alta parte, Parlamentul a respins recent cererea de arestare formulata de procurori pe numele senatorului PSD, Dan Sova. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a  luat apararea senatorului, declarand anterior ca instituția pe care o conduce "nu este fabrică de trimis la eşafod".


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

25369 vizualizari

 • +24 (80 voturi)    
  Propun executia (Luni, 30 martie 2015, 9:53)

  Lucian [anonim]

  Propun executia prin impuscare a autorilor acestei propuneri
  • +18 (20 voturi)    
   Atestat de infractor (Luni, 30 martie 2015, 11:44)

   travis [anonim] i-a raspuns lui Lucian

   De fapt toti infractorii sint liberi sa tilhareasca,fure,jefuiasca iar apoi sa stea acasa in tihna sa-si consume timpul cu bunurile jefuite!
   Ceilalti,fraierii,sint obligati sa munceasca,eventual in strainatate,ca sa aiba parlamentul,guvernul si ceilalti infractori de drept comun ce fura!
   • +7 (7 voturi)    
    De asemenea (Luni, 30 martie 2015, 17:54)

    RoFa [utilizator] i-a raspuns lui travis

    infractorii sunt obligati sa-si dea silinta ca in cel mai scurt timp sa stearga toate urmele jafului executat. Amin!
  • +4 (12 voturi)    
   din pacate nu e asa simplu (Luni, 30 martie 2015, 12:21)

   pehash [utilizator] i-a raspuns lui Lucian

   sa nu uitam ca autorii acestei propuneri reprezinta practic vointa celor care i-au votat in parlament. cat timp vor fi majoritari si vor vota acelasi gen de reprezentanti, nimic nu se va schimba.

   on topic, este intr-adevar greu de explicat nevoia de a incatusa un suspect de evaziune fiscala sau coruptie. desi pot exista cazuri in care e necesar, utilizarea inutila a acestei metode poate fi usor interpretata ca abuz si folosita pt justificarea altor modificari in codul penal..
   • +11 (11 voturi)    
    Evaziunea fiscala si coruptia... (Luni, 30 martie 2015, 15:22)

    Caligula [utilizator] i-a raspuns lui pehash

    ... sunt prin excelenta crime de grup. Lasarea in libertate a infractorilor are riscul de a duce la distrugerea dovezilor - asa cum o face Sova acum - sau comunicarea intre infractori pentru a obstructiona justitia. In plus, aceste crime sunt cu precadere comise de cei mai instariti, deci modificarile sunt facute cu "dedicatie".

    Cei care sunt alesi abuzeaza de lege pentru a fi de asupra legii. Lucru acesta trebuie sa inceteze acum. Instiintativa reprezentantii, ca daca nu renunta public si individual la imunitate, nu ii veti mai alege.

    Diaspora a aratat ca poate fi eficienta in schimbarea situatiei. Acum avem o noua posibilitate de a dovedi ca lucrurile pot fi schimbate.

    Petitionati reprezentantii vostri din parlament.
  • +17 (19 voturi)    
   sa nu exageram (Luni, 30 martie 2015, 12:30)

   snowflake [utilizator] i-a raspuns lui Lucian

   initiativa este tipica psd.
   Din arestul la domiciliu inculpatii pot sa: distruga probe si sa influenteze martori pentru a isi acoperi faptele.
   PS: cel mai probabil acesti initiatori se si simt cu musca pe caciula.
  • -5 (5 voturi)    
   Propun sa nu (Luni, 30 martie 2015, 13:50)

   Picsius [utilizator] i-a raspuns lui Lucian

   Din pacate modul asta de gandire al lor e identic cu al tau.

   Ia zi-mi tu consecintele daca sa zicem s-ar intampla ce ai spus. Hai sa ne gandim mai "dulce", ca ii incarcerezi pe viata.

   Cam cum vezi tu o justitie echitabila si corecta? Mai bine nu-mi raspunde si mai citeste un pic..
 • +46 (52 voturi)    
  grup infractional organizat (Luni, 30 martie 2015, 10:06)

  Sorrows [utilizator]

  Nu se lasa borfasii astia deloc. Nu se lasa pana cand o sa-i scoata pe toti in strada si-o sa fie calcati pe cap, in frunte cu ponta si tariceanu.
  • +37 (39 voturi)    
   Parlamentul Romaniei (Luni, 30 martie 2015, 10:55)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui Sorrows

   este Grup Infractional Organizat si Actioneaza cu premeditare
   • -5 (13 voturi)    
    sa ne gandim (Luni, 30 martie 2015, 12:40)

    Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    daca romanii ar invata istoria ..s-ar rascula probabil ..cand la IASI in anii 30 erau mai multe locuri pt evrei decat pt romani la universitate atunci a aparut miscarea legionara ca raspuns la miscarea evreiasca ce dorea instalarea bolsevismului in Ro..dupa 45 odioasele crime care au nimicit elita romaneasca cu precadere din partidul taranesc au fost comise si de evrei in mare parte. Contributia evreilor la masacrul elitei in anii lui Gheoorghiu Dej sunt minimalizate in raportul lui Tismaneanu de condamnare a comunismului .de ce?. Tismaneanu este evreu iar tatal sau a fost bolsevic.. Tismaneanu isnusi a fost bolsevic dar s-a convertit.. acestia fiind in tot aparatul administrativ - securitate, militie, justitie etc..multi si-au schimbat numele, azi tot ei sunt la putere - ca vorbim de media , de securitate de justitie au angajat in toti anii astia doar antiromani.
    • -6 (12 voturi)    
     Asa este! (Luni, 30 martie 2015, 12:00)

     crisbal [anonim] i-a raspuns lui Snitzelvienez

     Subscriu!

     Din pacate, putini romani sunt dispusi sa vada adevarul!
     • +11 (13 voturi)    
      adevarul.. (Luni, 30 martie 2015, 12:37)

      pehash [utilizator] i-a raspuns lui crisbal

      adevarul este ca suntem in 2015 si inca nu am scapat de mostenirea comunista. ne-am trezit in decembrie '89 fara dictator, dar cu o tara care inca traia in evul mediu multumita zecilor de ani dupa '45 in care toata productia Romaniei se ducea catre est si primeam la schimb conducatori scoliti la Moscova.
      Tismaneanu este profesor in SUA si nu are nici o legatura cu cei care sunt azi in parlamentul Romaniei si incearca sa rescrie legi doar ca sa se protejeze mai usor intre ei.
      • -2 (8 voturi)    
       remarca (Luni, 30 martie 2015, 14:23)

       Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui pehash

       Am evidentiat faptul ca la condamnarea comunismului Tismaneanu a minimalizat contributia evreilor la masacrul elitei romanesti.. de ce nu avem un holocaust al comunismului? a facut mai multe victime decat nazistii..
       La sfarsitul anilot 30 tot ce era institutie romaneasca era acaparata de evrei iar locurile in universitati erau accesibile in mare parte evreilor desi la nivelul populatiei erau de 0.2 . erau nedreptati ce nu pareau sa-si gaseasca rezolvare tot din cauza coruptiei si a politicienilor cumparati..
       Si istoric vorbind romanii nu sunt rasisti..
       • +2 (6 voturi)    
        nu ai evidentiat nimic (Luni, 30 martie 2015, 15:42)

        pehash [utilizator] i-a raspuns lui Snitzelvienez

        evreii bolsevici, care intamplator au fost eliminati complet de la conducerea sovietelor (majoritatea asasinati) de Stalin pana in 1940, erau atei. de fapt, evreii marxisti erau in mare parte mensevici, nu bolsevici - diferenta uriasa...
        deci vorbesti despre niste indivizi care nu reprezinta o rasa anume sau o religie anume. legionarii care i-au asasinat pe Iorga, Madgearu, Maniu.. si multi altii, erau "romani ortodocsi". asta nu inseamna ca toti romanii sau toti crestin-ortodocsii din Romania sunt vinvoati pentru crimele legionarilor.
     • +5 (7 voturi)    
      NU evocati mujicii (Luni, 30 martie 2015, 13:55)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui crisbal

      tineti cu Prezentul si ce se POATE face pentru a evita o colonizare mujiceasca..bolshevismul NICIODATA nu este alternative...nu sunt oameni, sunt doar betzivi si violatori....
   • +10 (10 voturi)    
    Si Parchetu (Luni, 30 martie 2015, 13:35)

    MoemBius [utilizator] i-a raspuns lui un domn

    Sta si se uita ca prostu

    NOI VERM ALEGERU ANTICIPATE
  • +2 (2 voturi)    
   Mai chibitilor (Luni, 30 martie 2015, 20:40)

   geag [utilizator] i-a raspuns lui Sorrows

   Daca toti care scriu pe aici erau duminica la protest tot eram mai multi decit ne-am strins la Universitate
 • +33 (35 voturi)    
  penalii se apara!! (Luni, 30 martie 2015, 10:07)

  lili [anonim]

  Rusine!!
  Uitati-va ce eficienti sunt cand e vorba de pielea lor si cum NU i-a interesat sa modifice Regulamentul de functionare a Camerei Deputatilor si a Senatului dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a hotarat inca din 2008(!!!) ca:
  "Decizia Senatului de a-l scapa pe Dan Sova de arestare ar putea fi neconstitutioanala. O decizie a Curtii Constitutionale de pe 1 octombrie 2008 arata ca articolul din regulamentul Senatului care prevede ca "Hotararea se adopta cu votul majoritatii senatorilor" este neconstitutional. Potrivit deciziei Curtii Constitutionale, o asemenea prevedere incalca Articolul 76, aliniatul 2 din Constitutia Romaniei care stabileste ca "Legile ordinare si hotararile se adopta cu votul majoritatii membrilor prezenti din fiecare Camera". Reamintim ca in cazul lui Sova, majoritatea senatorilor prezenti au votat pentru arestare. Insa decizia Senatului impotriva arestarii, motivand ca nu au votat "pentru" jumatate plus unu din numarul total al senatorilor. "
  UPDATE Vezi in text decizii a Senatului pentru inceperea urmaririi penale in cazul a trei senatori, Ecaterina Andronescu, Serban Mihailescu si Ion Ariton, cu votul majoritatii celor prezenti, fara sa se fi intrunit majoritatea cu voturi "pentru" din totalul senatorilor."

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19740019-decizia-senatorilor-scapa-arestare-posibil-neconstitutioala-exista-deja-decizie-curtii-constitutionale-care-arata-hotararile-senatului-trebuie-adoptate-majoritatea-celor-prezenti.htm
 • +24 (44 voturi)    
  poate.... (Luni, 30 martie 2015, 10:47)

  aew [anonim]

  Poate.Se.Trezeste.Si[pauza 3 secunde]Domnul[pauza 3 secunde]Johannis[pauza 3 secunde]Si[pauza 3 secunde]face[pauza lunga de tot, nu citit mai departe 10 secunde]ceva.
 • +27 (41 voturi)    
  Vivat uslamus! (Luni, 30 martie 2015, 10:47)

  triciupa [utilizator]

  Scopul esential al uslamului, lupta cu orice mijloace impotriva justitiei este urmarit...hm.. pas cu pas.
  Asteptam reactia fostului premier de la grivco, la vreo doua-trei saptamani de la adoptarea legii, pe feisbuc, bineinteles.
 • +24 (44 voturi)    
  Iohannis, somn usor. (Luni, 30 martie 2015, 10:48)

  Redactia HotNews [utilizator]

  .
 • +6 (8 voturi)    
  PROIECTUL E PE SITE-UL SENATULUI DIN IANUARIE (Luni, 30 martie 2015, 10:57)

  xxx [anonim]

  stirea a aparut in toata presa acum cateva luni. uite si proiectul de pe site-ul Senatului:

  http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=bc0f26c1-6de1-4312-a100-97fa51554d69
  • +2 (2 voturi)    
   URL-ul nu indica (Luni, 30 martie 2015, 12:06)

   cladob [utilizator] i-a raspuns lui xxx

   decat pagina lui Şerban NICOLAE ..
   unde e link-ul proiectului ?
   Site-ul ala e facut la modul simplist, probabil de un amator.
   In general toate institutille statului au site-uri prost accesibile. Ar trebui pentru arhitectura informationala a statului sa fie definita si mentinuta in mod unitar..
   Important ar fi sa existe si forumuri de discutii astfel incat proiectele de legi sa poata fi discutate de orice cetatean care doreste..
 • +31 (37 voturi)    
  Să încerce! Chiar vreau să încerce... (Luni, 30 martie 2015, 11:00)

  Wasile [utilizator]

  Ah, a fost vreme urâtă în București și în țară în acest weekend și nu prea s-au văzut protestele împotriva corupției apărate de parlament (cu p)?
  Hai vă rog, vă implor, avem nevoie de o mică scânteie - încercați să treceți aceste modificări. Cred că de mult nu s-au mai văzut furci și topare în fața Casei Poporului...

  Cred că asta va fi picătura care va umple paharul - nici dreaq nu vă mai scapă...
  • -8 (12 voturi)    
   Vasile ... (Luni, 30 martie 2015, 11:32)

   zen [anonim] i-a raspuns lui Wasile

   ... nu esti cu nimic mai prejos decat "amicii" tai USLamisti !

   daca pana in prezent au fost REZULTATE in justitie, discutam despre dosare facuta de DNA-ul condus de Morar ! Si infractorii dovediti de acesta (Voiculescu / Adrian Nastase / Apostu etc) nu au fost arestati preventiv ! nu au fost luati cu mascatii !

   DNA-ul prezent condus de Kovesi, momentan vedem doar arestari spectaculoase, dar inca nu are si condamnari seriose ...
   • +17 (17 voturi)    
    Mai bine corupți în cătușe decât senatori liberi (Luni, 30 martie 2015, 11:24)

    Wasile [utilizator] i-a raspuns lui zen

    Da, poate că vreau ceva sânge... dar fără sânge nu se poate face - deja căpușa este prea adânc băgată și nu mai poate ieși fără să usture...

    Plecăm de la prezumția de nevinovăție, așa este. Dar arestările se decid de către judecători, nu de către procurori (reținerile de 24h sunt apanajul procurorilor).

    Și mai departe, te pomenești că și lingourile și facturile emise de Șova or fi "plantate" de către DNA... ba chiar și Udrea nu avea geantă cu 900.000€...

    Ia-i pe toți - și pe Udrea și pe Băsescu și pe Ponta și pe Dragnea și pe oricine a greșit și a furat și a delapidat. Dar ia-i odată că vreau și eu să trec munții pe autostradă, la 25 de ani de la căderea lu' Ceaușeșscu (că de la căderea comunismului nu sunt decât vreo 18 ani).
 • +29 (33 voturi)    
  Normal (Luni, 30 martie 2015, 11:03)

  Jijel [anonim]

  Doar nu credeati ca ei stau si se uita. Nu, ei se gandesc la cum sa inabuse elanul asta al arestarilor.
  Sigur ca pentru dramele din spitale, scoli, de peste tot, ca e plina tara, nu se grabesc sa scoata proiecte de lege...
 • -21 (25 voturi)    
  atat timp cat procurorul este liber (Luni, 30 martie 2015, 11:06)

  zen [anonim]

  sa faca ce cercetare vrea el, cat are acces la orice informatie este FOARTE OK !
  Inchiderea unui om in scopul "vedem noi pe urma de ce si ce ai facut", este similara (evident ca principiu) cu practicile din timpul inchizitiei cand marturiile erau valide si daca erau obtinute sub tortura.
  Pentru "justitiarii" de aici : ar fi dragut sa se faca un experiment sa fie luati un nr de oameni fara vreo vina etc si sa li se prezinte serios posibilitatea sa fie inchisi, versus sa declare un anumit lucru -> o sa fiti surprinsi cati vor spune ce trebuie !
  De ce la acuzatii de mita si evaziune fiscala, se prezinta Jandarmeria cu angajati MASCATI ??? in cate cazuri acuzatii sau suspectii au fost violenti ? de ce trebuie sa fie intimidati ? le este frica politistilor normali, nemascati sa participe ?
  • +21 (23 voturi)    
   nu-i adevarat (Luni, 30 martie 2015, 11:27)

   doru001 [utilizator] i-a raspuns lui zen

   ancheta in timp ce acuzatul distruge dovezi si fara drept de perchezitie (cred ca propaganda tv a uitat asta) nu poate fi eficienta.
   • -10 (12 voturi)    
    cumvantul "perchezitie" a fost (Luni, 30 martie 2015, 11:37)

    zen [anonim] i-a raspuns lui doru001

    pronunat de tine prima data ! nu vad undeva ca nu are voie procurorul sa faca o perchezitie !

    "Acuzatul distruge dovezi" .... serios e o ABERATIE : adica daca eu am facut ceva acum 2-3-5 ani si vad ca procurorii actioneaza ... nu le distrug de acum inainte sa fiu arestat preventiv ?!?!?

    DECI : ce a putut fi distrus a fost deja distrus ! pleaca de la axioma asta ! nimeni nu lasa dovezi voluntar !

    In rest vreau sa nu fie folosita arestarea preventiva in scopuri abuzive : iti amintesti de asistenta de la maternitatea care a ars in Bucuresti ? a fost ARESTATA PREVENTIV si dusa INCATUSATA la proces ! ERA UN PERICOL PUBLIC ? SA II FIE RUSINE PROCURORULUI si JUDECATORULUI care si-a motivat decizia ca opinia publica cerea acest lucru !
    • +3 (3 voturi)    
     diverse (Luni, 30 martie 2015, 12:01)

     doru001 [utilizator] i-a raspuns lui zen

     http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=237
     e adevarat ca propaganda in curs uita de perchezitie, dar eu mi-am amintit. Vezi ca si arestarea este interzisa, nu doar arestarea preventiva.

     acuzatii chiar sint acuzati ca distrugeau dovezi chiar inainte de vizita procurorilor. de asemenea, exista si influentarea martorilor, tot o distrugere de dovezi.

     si eu vreau sa nu fie folosita arestarea preventiva in scopuri abuzive, nici in cazul Elenei Udrea. Dar vezi ca este, si cu legea asta o sa fie si mai mult.
     • +1 (3 voturi)    
      cata vreme procurorul si judecatorii (Luni, 30 martie 2015, 14:29)

      zen [anonim] i-a raspuns lui doru001

      http://tmb.ro/index.php/dosare_ecris?id_dosar=300000000351284

      care au dispus arestarea preventiva in aceasta situatie sunt LIBERI si nederanjati de NIMENI ! Eu NU cred in justitia din ROMANIA !
      Foarte bine ca in anumite cazuri mai face si dreptate (politicieni etc) dar in unele cazuri face ABUZURI !

      Daca o sa cauti pe pet numele o sa vezi ca discut despre asistenta de la Giulesti ! E doar un exemplu ! Cauta si despre angajatele unui centru de analize care introduceau date in PC (deci DOAR introduceau date in PC !!!!) care au fost arestate preventiv ! Avocata care tocmai a fost arestata preventiv pt 1 noapte !
      Cum se putea in cele 3 cazuri ca arestatele sa mai modifice/influenteze ceva !?!? iti spun eu : NU PUTEAU !

      ASTEA NU SUNT ABUZURI atat ale procurorilor cat si ale judecatorilor !?!? Nu mai priviti in alb si negru ! nu exista super-oameni in hainele procurorilor si judecatorilor ;)

      PS. cauta si motivarea deciziei finale in cazul asistentei ! Pt ca a stat la WC peste 4 minute !!! Directorul spitalului ... ministrul sanatatii ... alti responsabili ?!? sa fim seriosi au fost LIBERI toti !
      • +2 (2 voturi)    
       asistenta vs politician (Luni, 30 martie 2015, 20:29)

       Monday14 [utilizator] i-a raspuns lui zen

       Nu contesc ca s-au facut abuzuri in Romania. Parca la un moment dat un om a primit 25 de ani in inchisoare pentru ca a furat un telefon mobil. Comparand sentinta lui cu a unor oameni cu nume mai rasunatoare, ceva pare a fi in neregula.

       Dar nu cred ca aceasta noua initiativa apare asa, din senin, in urma numeroaselor arestari ale oamenilor din politica, ca sa protejeze oamenii de rand care poate au gresit cu ceva sau nu, dar ajung in vizorul justitiei. Nu, noile masuri ale codului penal sunt facute cat de repede se poate ca sa protejeze cat mai multi oameni corupti care se stiu cu musca pe caciula.
      • 0 (0 voturi)    
       never ever (Joi, 2 aprilie 2015, 17:04)

       doru001 [utilizator] i-a raspuns lui zen

       Niciodata nu trebuie sa crezi intr-o institutie. Institutiile nu sint mai bune decit cetatenii care le verifica si le formeaza in fiecare zi. Dar asta nu contrazice in nici un fel argumentele mele.
 • +7 (7 voturi)    
  in conditiile in care (Luni, 30 martie 2015, 11:26)

  PSD-erbedeul [utilizator]

  in conditiile in care
  asa-zisii alesi sau candidati vor mai fi:
  fara profesie temeinica (cu studii dubioase)
  lipitori de asise
  sau
  escroci, hoti

  CONSIDER CA ESTE INUTIL SA NE PREZENTAM LA VOT !

  sa leaga mortii, si clientelarii celor care cumpara voturile
 • +10 (10 voturi)    
  "nu este incatusat (Luni, 30 martie 2015, 11:36)

  Stapanu [utilizator]

  in nicio imprejurare, cu exceptia (...)" a' draku', clar precum fluieru'
 • +19 (21 voturi)    
  mizerii psd (Luni, 30 martie 2015, 11:43)

  jojo [anonim]

  niste mizerii parlamentarii psd!
  pana nu ii fugarim cu toporu' nu renunta.
  • +2 (2 voturi)    
   da, sigur (Luni, 30 martie 2015, 12:01)

   doru001 [utilizator] i-a raspuns lui jojo

   ca PNL a luptat da' n-a putut.
 • +16 (16 voturi)    
  Violenta (Luni, 30 martie 2015, 11:43)

  greenforest [utilizator]

  Ce nu realizeaza astia e ca lucrurile se schimba in timp si. A aparut ideea de violenta verbala.

  Oare cum se numenste faptul ca daca fur bani de la buget si nu exista bani de medicamente iar sanatatea oamenilor este afectata de acest fapt? Ca nu e violenta.
  Nu s-a dus sa ii dea omului in cap, dar poate 10 oameni sunt mai bolnavi, neavand parte de tratament corect.
 • +10 (10 voturi)    
  astia au inebunit? (Luni, 30 martie 2015, 12:13)

  coloneze [utilizator]

  pe langa faptele de coruptie furturile si talhariile scapa de arestare. o sa fie jale in strada
 • +3 (3 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Luni, 30 martie 2015, 12:33)

  [anonim]

  • +4 (4 voturi)    
   la Brutarie, se vor vota singuri (Luni, 30 martie 2015, 14:16)

   un domn [utilizator] i-a raspuns lui

   p$d si Galeria de Infractori Valcov..poate cineva sa se gandeasca cum sa taie bilete sa vada asa exponate..rara avis !
 • +10 (10 voturi)    
  Am si eu un amendament (Luni, 30 martie 2015, 12:33)

  sile [anonim]

  Cand incalci legea din pozitii de conducere politica, pedeapsa sa fie automat cu circumstante agravante. Si daca oricum ai putere de influenta asupra martorilor, arestul sa fie implicit. Ce ziceti d-lor parlamentari, se inghesuie cineva sa-mi castige votul?
 • +13 (13 voturi)    
  Previzibil... (Luni, 30 martie 2015, 12:37)

  Radu I [utilizator]

  Să nu uităm că printre primele lucruri declarate public de noul Președinte se află sintagma (prea mult) „zgomot de cătușe”, preluată și amplificată (de câte ori i se oferă ocazia) de „portavocea” Emil Hurezeanu.
  A fost mingea la fileu ridicată legiuitorilor penali din Parlament. Amintiți-vă declarațiile nerușinate ale lui EMIL PROSCAN, primarul pesedist de Mizil, Prahova (orășel prăfuit, mizerabil, lăsat în paragină, în care sărăcia rânjește la fiecare colț): „Daca se merge in ritmul asta o sa ramanem fara Guvern, fara Parlament probabil, fara primari, fara presedinti de Consilii Judetene aproape am ajuns. Nu, nu chiar asa (...). Orice om intr-o functie are niste privilegii, asta e de cand e lumea.”
  Amintiți-vă, de asemenea, declarațiile nesimțite pe aceeași temă ale lui Dragnea și Tăriceanu...
  Fie domnul Iohannis nu se poate impune în fața clicii pesediste, fie (în numele așa-zisei „liniști”) s-a hotărât să „coabiteze” cu aceasta.
  Foarte dezolant. S-a ales praful de speranțele noastre...
 • +8 (8 voturi)    
  JEGURILE (Luni, 30 martie 2015, 12:41)

  Popoviciu [utilizator]

  mi-e greata
 • +6 (6 voturi)    
  Cosbuc redivivus! (Luni, 30 martie 2015, 12:45)

  370H-SSV-0773H [utilizator]

  N-avem puteri şi chip de-acum
  Să mai trăim cerşind mereu,
  Că prea ne schingiuiesc cum vreu
  Stăpâni luaţi din drum!
  Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
  Să vrem noi sânge, nu pământ!
  Când nu vom mai putea răbda,
  Când foamea ne va răscula,
  Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
  Nici în mormânt!
  • +1 (1 vot)    
   Frumos si adevarat!! (Luni, 30 martie 2015, 17:42)

   Fanfan la tulipe [utilizator] i-a raspuns lui 370H-SSV-0773H

   Mare poet...se potriveste situatiei de acum...cu toata aceasta indignare fata de clasa politica...
 • +6 (6 voturi)    
  afara cu jigodiile psd (Luni, 30 martie 2015, 12:47)

  afara cu jigodiile psd [anonim]

  Ar face un mare bine tarii asteia sa dispara acest partid infect, porci si scroafe care sug din resursele noastre. Uitati-va doar la fetele si burtile lor, la anatomia lor deformata de gandirea perfida. o tumora maligna care continua sa evolueze si sa se adapteze. Ar fi timpul sa renuntam la asa zisa zestre rosie lasata de comunisti.
 • +5 (7 voturi)    
  Un nou atac la democratie (Luni, 30 martie 2015, 13:05)

  NikosGalis [utilizator]

  Clasa politica "murdărita" care își voteaza legi după bunul plac. Nimic nou sub soare.
  Vor sa scoată lumea in strada sa ii schimbe.
  Sa auzim numai de bine.
 • +5 (5 voturi)    
  Contradicții (Luni, 30 martie 2015, 13:35)

  ime [utilizator]

  Pentru un politician care și-a folosit toată influența pentru a fura, pentru a face evaziune fiscală, pentru a lua mită, pentru a face trafic de influență cu milioane, zeci de milioane de euro nu trebuie arest (eventual nici o pedeapsă), dar o firmă trebuie închisă pentru „trei lei” pentru o așa zisă evaziune!!! Ne spune premierul nostru care vorbește de „frăția evazioniștilor” dar uită de „marea frăție a hoților din parlament”!!!!!!!...............
 • +9 (9 voturi)    
  Coruptia e mai grava ca omorul (Luni, 30 martie 2015, 13:38)

  HP [utilizator]

  Coruptia e mai grava ca omorul, pentru ca ne afecteaza pe toti, veniturile nostre, vietile noastre si a celor dragi.

  Astept cu speranta inscaunarea unui regim draconic in Romania, care sa urmareasca retroactiv toate deciziile economice luate dupa '90, la toate nivelurile.

  Unde au existat pagube si prejudicii, cel vinovat sa fie executat iar averea confiscata de catre stat.

  Pe vremea lui Ceausescu exista infractiunea de "furt din avutul obstesc". Ia ghiciti pedeapsa, atunci cand pagubele erau mari.

  Cat despre senatorii PSD, nu vad de ce va tot mangaiati cu "iesitul in strada".

  In epoca internetului putem afla unde locuiesc cu chirie si invita la dialog personal la orele serii.
  • -4 (6 voturi)    
   Ce faci tu aici... (Luni, 30 martie 2015, 15:07)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui HP

   "Cat despre senatorii PSD, nu vad de ce va tot mangaiati cu "iesitul in strada".

   In epoca internetului putem afla unde locuiesc cu chirie si invita la dialog personal la orele serii."
   (HP [utilizator]
   =====================

   Ce faci tu aici... e instigare la omor.
   (Procurarasii lui Basescu au tras concluzii cu mult mai grele din stenograme cu mult mai subtiri decat ceea ce zici matale cu subiect si predicat.)

   Ar trebui sa fii arestat preventiuv pentru o luna-doua si verificat daca nu cumva ai facut pregatiri sa-ti pui in aplicare planul. Arestul sa fie la mititica - sa nu poti ascunde dovezile - iar familia sa fie verificata si ea in amanuntime, poate ai ascuns anumite obiecte pregatite pentru savarsirea infractiunii in casele lor....

   (PS: Sper ca HN sa lase comentariul sa treaca; e exact cu isi doreste sa fie justitia, in spiritul articolului)
   • +2 (2 voturi)    
    BONUS (Luni, 30 martie 2015, 17:14)

    un domn [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    esti si tu bine venit...sau sa te cautam ?
 • +6 (6 voturi)    
  Gigeii si Georgeii... (Luni, 30 martie 2015, 13:51)

  Gladiatorul [utilizator]

  ...vor sa-si bata joc de noi la infinit si sa se faca stavila in fata "conducatorilor iubiti" Ponta & Co. PSD. Nu ne ramane la dispozitie decat iesirea in strada si strigarea doleantelor noastre pana ne vom face auziti de conducatorii autisti ai Romaniei asa zis democratice de azi. Altfel ramanem bataia lor de joc. Si-au batut joc de-o tara intreaga timp de 25 de ani. E timpul sa le luam jucariile acestor piromani ai Romaniei.
 • +6 (6 voturi)    
  Coruptia la nivel inalt inseamna crima (Luni, 30 martie 2015, 16:12)

  Daniel [anonim]

  Pe langa faptul ca pedepsele sunt o gluma pentru marii corupti in raport cu faptele comise acum asta ar mai lipsi sa nu fie umiliti macar in public .
 • +5 (5 voturi)    
  Niste infractori... (Luni, 30 martie 2015, 17:45)

  Fanfan la tulipe [utilizator]

  ...asta sunt parlamentarii romani. Si paradoxul este ca ei fac legile....va dati seama in ce situatie suntem? Dar de ce oare noi cei care i-am votat, nu i-am da jos??? In afara de a scoate astfel de aberatii si de a face scut in fata justitiei, nu sunt buni de nimic, toaca banii publici degeaba...
 • +3 (3 voturi)    
  nu e prima data (Luni, 30 martie 2015, 17:47)

  dudu51 [utilizator]

  Nu e prima data cand avocatul senator PSD Serban Nicolae face propuneri care fac scoala de drept romaneasca de ras. Este generatia si produsul colegilor Ponta, Sova si discipol al lui Nastase, Iorgovan, Neagu, adica a ceea ce comunismul a putut produce mai penibil si de un profund "profesionalism corupt" in drept.
  Astfel de initiative si aplicari fanteziste ale principiilor constitutionale si generale de drept perturba foarte grav evolutia sociala a tarii. fanteziile impostorului tradator de neam si tara Iliescu nu puteau fi aplicate, tinandu-ne pe loc doua decenii, fara "contributia" teoretica si practica a unor astfel de ticalosi. Pericolul este maxim si caile de rezolvare pot fi cele democratice numai si numai daca "alesii" (cocotati pe liste prin contributia mafiei politice) vor simti continuu presiunea noastra. Direct. In fiecare dimineata la intrarea in Parlamentul (puscariasilor) si-n fiecare seara in marile piete publice din Bucuresti (Universitate) si din provincie. Fiti fara grija! Ei sfideaza statul de drept fatis, asa ca lasitatea caracteristica le va trezi instinctul de conservare si vor ceda! Si presiunea publica pentru o noua constitutie trebuie sa fie continua pentru a avea efect.
 • +3 (3 voturi)    
  Gandire avocateasca (Luni, 30 martie 2015, 17:49)

  oPservator [anonim]

  D-l Serban Nicolae e avocat. Cand un individ a carui meserie e aceia de a apara hotii de lege, se apuca de facut legi, acele legi vor fi intotdeauna in interesul avocatilor si al clientilor lor.
  Initiativa d-lui Serban Nicolae (PSD) e "la cerere", la cererea colegilor necinstiti speriati de rusinea arestarii!
 • -2 (4 voturi)    
  Şi abuzurile magistraţilor trebuie pedepsite (Luni, 30 martie 2015, 18:17)

  Cristian [anonim]

  Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Sper ca parlamentarii să adopte o lege a răspunderii magistraţilor, în care să se specifice pedepse pentru neglijenţă în serviciu (dosare prăfuite de ani de zile şi scoase în funcţie de agenda politică a lui Kovesi) şi pentru abuzuri ale magistraţilor. Iar despăgubirile de la CEDO să le plătească magistraţii vinovaţi, nu statul român
 • +2 (2 voturi)    
  Constitutia Romaniei (Luni, 30 martie 2015, 22:44)

  Mihai [anonim]

  Citat din Constitutia Romaniei pe care vad ca nu o recunosc toti alesii nostrii:


  "Art. 16 – Egalitatea în drepturi
  (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
  (2) Nimeni nu este mai presus de lege."
 • +4 (4 voturi)    
  Iara si iara ataca Senatul PSD Poporul Roman ! (Luni, 30 martie 2015, 23:03)

  mihai [anonim]

  Din nou ataca Mafia PSD Statul de Drept si Poporul Roman .

  SUPRACORUPTIA PSD trimite Boscetarii ANAF la colecta si modifica Codul Penal in favoarea Hotii !

  Victor Ponta si Guvernul Mafiot PSD aduna bani pentru reprezentantii SUPRACORUPT in Guvernul,Senatul si Parlamentul al Romaniei !

  Ce face ANAF si Guvernul PSD cu recuperarea celor 2 miliarde € frauda din Dosarele DNA (10%) ???

  Ce face ANAF si Guvernul PSD cu recuperarea a 4 miliarde de € jefuite la ANRP de Mafia PDL-PC-PSD ???

  Ce face ANAF si Guvernul PSD cu 20 de miliarde € pirdute din Fonduri UE ???

  Ce face ANAF si Guvernul PSD cu 400 milioane de € cadou la Mafia Rompetrol ???

  Ce face ANAF si Guvernul PSD cu 15 miliarde de € supraplatite la Autostrazi care exista doar pe hartie ???

  ect .ect .ect ....

  Acuma trimite Plagiatorul PSD Trupa de Boscetarii de la ANAF ca sa adune ultimul Leu din buzunarul Cetateanului pentru a sustine SUPRACORUPTIA .

  Guvernul Mafiot PSD ataca in direct Poporul Roman si nu reprezinta altceva decat Dictatura SUPRACORUPTIEI formata de fostii Tirani in timpul lui Ceausescu care au scapat la Revolutie fara Judecata !!!!

  Acuma este timpul sa gatam treaba inceputa si neterminata in ´89 !!!

  Jos cu Dictatura SUPRACORUPTIEI condusa de Guvernele Mafiote PSD si aspirantii lor coruptii care trimit ANAF la colecta pentru a finanta SUPRA-Coruptia in Guvernul , Senatul si Parlamentul al Romaniei !
 • +2 (2 voturi)    
  dumnezeule (Marţi, 31 martie 2015, 1:52)

  foxcrawl [anonim]

  pe zi ce trece, expresia "parlamentul romaniei" incepe sa devina de cosmar. cand dumnezeu sunt alegerile alea, in 2016 parca? trebuie reparat ce au votat berbecutii de romani in 2012 dar mai e de asteptat. si nu se merita votat inainte de un referendum de reducere a politicienilor. Nu putem tine un asemenea numar ce-l depaseste si pe ala de la Capitoliu.
 • +1 (1 vot)    
  OH. (Marţi, 31 martie 2015, 9:43)

  letsoc [utilizator]

  Trebuie reactivata Piata Universitatii , dar tinerii sunt in discoteci . Mai are zvacul necesar Mihaela Radulescu sa se urce pe tanc ? Nu dragii mosului , acum ea isi arata chilotii in direct la tv . Revolutia a invins . Cu stima , NC . PeSe. Nu publicati comentariul . Este licentios .
 • 0 (0 voturi)    
  RUSINOS SI DETESTABIL !! (Marţi, 31 martie 2015, 10:34)

  I.Puscas [anonim]

  D-le Serban Nicolae, eu cred in mod sincer ca ceea ce faceti voi, acel grup de senatori USD este un gest de sinucidere politica; nu poate fi ceva adevarat si credibil!! Va intreb aici in mod deschis si oficial: AVETI APROBAREA GRUPULUI PARLAMENTAR PSD SI A CONDUCERII PSD pentru a promova o asemene initiativa stupida!!??
  Eu cred ca nu, pentru ca asta s-ar situa in afara angajamentelor si promisiunilor politice facute de PSD in campaniile electorale parlamentara si prezidentiala, de a starpi coruptia in aceasta tara si a instaura cu adevarat o ordine de drept! AR FI O BATAIE DE JOC LA ADRESA ELECTORATULUI!
  In momentul in care ,in sfarsit DNA-ul "i-a luat la intrebari" pe toti marii corupti din toate partidele politice,pentru a incerca sa recupereze de la ei macar o parte din ceea ce au delapidat si jefuit nestingheriti din economia nationala, grupuletul vostru de senatori PSD-isti incearca, spre rusinea lor sa inchida zagazurile, pentru a se proteja de orice risc probabil si a pune astfel piedici DNA in anchetarea hotilor, permitandu-le sa-si masluiasca si musamalizeze faradelegile si sa scape nepedepsiti iar paguba sa o suportam noi toti. RUSINE SA VA FIE!!
  D-le Serban Nicolae, pe internet circula informatii despre dvs. ca ati avea o datorie la RAPPS de vreo 460 000 de EURO, pentru folosirea ilegala a unei locuinte a RAPPS, peste termenul la care aveati dreptul. Va temeti cumva de DNA ca o sa va ia la intrebari si pe dvs.??
  Daca grupuletul vostru de bravi senatori PSD ar fi vrut cu adevarat sa starpeasca din aceasta tara coruptia ar fi trebuit sa promoveze o initiativa de amendare a Codului Penal in sensul ca CELOR CONDAMNATI DEFINITIV PENTRU ACTE DE CORUPTIE SA LI SE CONFISTE INTEGRAL AVEREA, pe langa bunurile rezultate din actele de coruptie(bani,imobile, bunuri mobile)!! Ati fi ramas cu ceva pozitiv in istoria luptei impotriva coruptiei in aceasta tara. Asa veti ramane ca niste pete murdare in politica romaneasca.
 • 0 (0 voturi)    
  serban nicolae (Marţi, 31 martie 2015, 13:19)

  vasile [anonim]

  Dupa cu arata serban nicolae,este portavoce a celor mai mari hoti.DE fapt tot el a propus treaba cu ziaristii care dau pe surse in timpul anchetei.Este hotul hotilor sinu se ocupa decat cu traffic de influenta.Votati psd


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by