Drept la replica

de Red.     HotNews.ro
Vineri, 6 februarie 2015, 13:34 Actualitate

Reprezentantii companiei MARI VILA au remis redactiei un drept la replica privitor la articolul despre achizitiile primarului din Ploiesti. Va prezentam integral dreptul la replica:
Consideram ca, anterior publicarii articolului denigrator in discutie, era absolut necesar sa ne contactati pentru a ne putea exprima punctul de vedere, care ar fi anulat toate informatiile mincinoase pe care le-ati prezentat referitor la activitatea companiei MARI VILA.

In cele ce urmeaza, va demonstram, in mod clar, caracterul lipsit de adevar al afirmatiilor dvs:

- referitor la afirmatia ca "valoarea intiala a contractului a fost de peste 9,8 milioane de euro", iar "Primaria Ploiesti a atribuit un contract de 6,8 milioane de euro". "rezultand o diferenta fata de valoarea finala de 3 milioane de euro" - nu ne putem abtine sa ne intrebam daca asa-zisul jurnalist al dvs., care a facut aceasta afirmatie, are cele mai elementare cunostinte de aritmetica si logica: daca valoarea estimata a lucrarilor a fost de 9,8 milioane de euro, iar contractul a fost atribuit la o voaloare cu 3 milioane de euro MAI MICA, care este prejudiciul semnalat de site-ul dvs??? Din contra, faptul ca valoarea la care a fost atribuit contractul este cu 3 miluioane de euro mai mica decat valoarea initiala estimata nu demonstreaza decat corectitudine din partea companie MARI VILA si faptul ca lucrarile au fost castigate prin licitatie, in mod onest, la o valoare corecta si reala.

- afirmatia ca, "in trecut, firma a beneficiat de contracte cu unele primarii PDL, insa in ultimii ani a castigat lucrari de la administratiile controlate de PSD" demonstreaza reaua-vointa de care dati dovada in acuzatiile aduse noua si, pe de alta parte, fara doar si poate, ECHIDISTANTA POLITICA a companiei MARI VILA si faptul ca o firma care se bazeaza pe calitatea si seriozitatea lucrarilor sale nu are culoare politica, indiferent de regimul de guvernare.

- ati afirmat ca "MARI VILA a castigat un contract de peste 27 milioane de euro cu Primaria Cluj", dar ati avut vreo clipa intentia de a verifica ce s-a intamplat in realitate cu acel contract? Afirmatia facuta demontreaza o incompetenta crasa din partea dvs., din moment ce contractul respectiv nu a fost castigat de MARI VILA! Intr-adevar, ar fi trebuit sa fim declarati castigatori, aflandu-ne pe locul 1 la licitatie, dar ulterior am fost indepartati, tocmai ca o consecinta a jocurilor de culori politice de care ne acuzati, dar care, in mod ironic, sunt chiar motivul care a afectat in ultimii ani activitatea firmei noastre, privandu-ne de dreptul la tratament egal si concurenta loiala.

- la rubrica intitutlata, in mod penibil de altfel, "Contracte cu pesedistii", enumerati o serie de contracte castigate de MARI VILA prin licitatii organizate de catre primariile oraselor Galati, Craiova si Iasi, ai caror primari, intamplator, sunt membri ai Partidului PSD. In ce priveste contractul de la Craiova, nici macar nu a fost castigat in mandatul actualului primar, ci in mandatul fostului primar, Antonie Solomon. Care este fapta ilicita pe care o semnaleaza articolul dvs? Singura calitate care poate fi atribuita informatiei prezentate de dvs. este aceea de insinuare rauvoitoare si absolut nefondata.

- afirmatia dlui Mandrila, care, potrivit spuselor dvs, "acuza valoarea ridicata a spagilor", nu reprezinta altceva decat o denuntare a practicilor murdare, lesne de banuit ca se desfasoara pe piata de constructii, facuta de un om de afaceri corect, care nu isi doreste dacat sa poata fi lasat sa concureze la licitatii, in mod loial, cu contracandiddatii sai

- in incheierea articolului prezentati o alta informatie falsa si rauvoitoare, cum ca, desi patronul Marin Mandrila l-a reclamat la Comisia Europeana pe fostul primar PDL al sectorului 3, Liviu Negoita (...) Comisia nu a gasit incalcari ale legislatiei". Din nou, prezentare de informatii false si neverificate! Pentru stiinta dvs, si cu bunavointa dvs, si a cititorilor, Comisia Europeana a sesizat existenta incalcarilor legislatiei semnalate de noi, fapt ce a determinat incetarea acordului-cadru denuntat. Dovada este chiar adresa Primariei Sector 3, pe care o gasiti atasata, care ne comuncia faptul ca respectivul acord-cadru a incetat.

Intreb BT. Intalnire online: Credite pentru IMM-uri, in 2018. Doi specialisti raspund intrebarilor cititorilor, vineri, de la ora 12:00

Doi specialisti in credite pentru IMM de la Banca Transilvania raspund vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 12.00 la intrebari puse de cititorii StartupCafe.ro si HotNews.ro, la o noua intalnire online "Intreb BT", pe tema creditelor pentru intreprinderi mici si mijlocii - IMM. Daniel Szekely si Marsela Petreus vor raspunde la intrebari pe teme precum planificarea creditarii, la inceputul unui nou an de business, tipuri de credite, in functie de nevoile afacerii, tipuri de garantii.
  • Pune intrebarile folosind formularul de comentarii de pe StartupCafe.ro

500 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri