Liderul grupului PPDD din Camera Deputatilor, Radu Popa, sustine ca a existat o intalnirea a conducerii PP-DD cu reprezentanti ai PNL si PSD. "A existat o intalnire intre cele trei conduceri PP-DD, PNL si PSD, separat, si au fost tatonari de colaborare insa noi nu dorim si nu sustinem nicio intelegere cu cele doua partide", a declarat Radu Popa, pentru HotNews.ro. Declaratia deputatului PP-DD vine in contradictie cu cea a liderului PNL, Crin Antonescu, care a negat orice intalnire si negociere cu partidul lui Dan Diaconescu.

"Brusc cele doua partide si-au amintit ca exista si PP-DD in Parlament. Nu sustinem nicio colaborare cu USL nici in Parlament, nici sub alta forma, insa suntem dispusi la un Guvern de uniune nationala pentru ca sunt foarte multe probleme de rezolvat", a mai spus Radu Popa.

Anterior, Crin Antonescu a dezmintit existenta unor negocieri cu PP-DD si a afirmat ca ultima intalnire pe care a avut-o cu Dan Diaconescu a fost in studioul OTV, la momentul referendumului pentru suspendarea lui Traian Basescu, in vara anului trecut.

"Nu am avut nicio intalnire cu dl Dan Diaconescu, nu stiu cum nimeriti doar persoane cu care nu m-am intalnit in ultima vreme", a spus el, intrebat de ziaristi daca a discutat cu conducerea PP-DD. "Ultima oara l-am vazut in perioada referendumului, la OTV. Nu am o urgenta in aceasta privinta, cu tot respectul", a spus acesta.