Unul dintre cei mai tineri candidati la un fotoliul de deputat este Catalina Stefanescu, in varsta de 23 de ani. Ea candideaza din partea USL in colegiul din Turnu Magurele. Catalina Stefanescu a fost propusa si sustinuta de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, de altfel fiind si secretara acestuia potrivit site-ului de stiri locale Turnu cu stiri. Tanara pesedista nu are experienta in politica sau in administratie, in cv-ul acesteia fiind specificat ca a absolvit de curand cursurile Facultatii de Limbi Moderne Aplicate.

Catalina StefanescuFoto: PSD

In declaratia de avere postata pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate, tanara arata ca detine un apartament de 61 de metri patrati si un automobil Citroen din 2005.

UPDATE 16.19: Catalina Stefanescu nu este persoana care danseaza alaturi de Adrian Nastase si Liviu Dragnea in videoclipul postat pe youtube.com si prezentat anterior de HotNews.ro, precizeaza Biroul de presa al PSD intr-un comunicat.

Totodata in comunicat se precizeaza ca Stefanescu a urmat studiile master "Politici publice si integrare europeana", la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, din Bucuresti, vorbeste fluent engleza, portugheza si rusa si este membra PSD din anul 2008.