"Confidential", primul album alAndei Adam, s-a lasat de curand pe piata. Odata cu acest album Anda te cheama in lumea ei: puternica dar romantica, dura dar seducatoare, pasionala si angelica, sexy si delicata - o poti decoperi pe Anda ascultand cele 10 piese care vorbesc despre ea.

Dupa ce a muncit peste un an la realizarea acestui album, Anda este extrem de multumita de roadele muncii sale si ale echipei cu care a lucrat. « Chiar daca a fost o munca titanica, a meritat. Piesele au iesit exact cum imi doream iar conceptul albumului ma reperezinta in totalitate. Trebuie sa-mi ascuti piesele si astfel o sa ma cunosti mai bine.

» Colaborarea Andei cu Marius Moga a adus si o noutate in peisajul muzical autohton - stilul abordat este unul nou: raggae stylee se numeste si este un stil unic in Romania.

Primul single de pe acest album « Ce ti-as face (Selecta) » feat. Alex a prins extrem de repede la public iar in topuri piesa continua sa faca ravagii. De acelasi succes se bucura si videoclipul acestei piese. Gurile rele au afirmat ca Anda nu este multumita deloc de calitatea videoclipului insa ea este absolut incantata de ceea ce a iesit dupa aproape 30 de ore de filmare.

« Am fost neplacut surprinsa de ceea ce s-a scris in presa pentru ca eu nu am afirmat niciodata ca nu-mi place propriul videoclip. Din contra, sunt foarte multumita de colaborarea mea cu regizorul care a reusit sa puna in evidenta tot ceea ce ne-am dorit de la acest proiect si sa obtina o calitae buna a imaginii.

Urmatorul videoclip va fi semnat tot de Iulian Moga, asa ca va rog sa trageti singuri concluziile. »

Chiar daca este acaparata de campania de promovare si de concertele care nu mai contenesc, Anda pregateste, in detaliu, impreuna cu o intreaga echipa, evenimentul de lansare a albumului « Confidential ». Asa ca fiti pe faza si nu ratati ocazia de a o cunoaste mai bine pe Anda Adam.

Sursa: Roton