MEDIU
Bruxelles: ONG-urile romanesti de mediu fac lobby pentru interzicerea mineritului cu cianuri Intre 20 si 22 noiembrie, reprezentanti ai Coalitiei "Romania fara Cianuri" si ai Coalitiei "Bulgaria fara Cianuri" au desfasurat, la Bruxelles, o campanie de informare cu privire la riscurile pe care le presupune mineritul cu cianuri. La intalniri au participat membri ai Parlamentului European si reprezentanti ai Comisiei Europene (Directoratul General de Mediu si Directoratul General pentru Industrie), potrivitr unui comunicat de presa Greenpeace.
Reduceri de fonduri la Educatie, bani in plus pentru ajutoare sociale Guvernul face luni a treia rectificare bugetara din acest an, la care vor fi reduse fondurile, necheltuite, de la trei ministere: Educatiei, Apararii si Mediului. In schimb, vor fi dati bani in plus pentru ajutoare sociale si alocatii. Rectificarea ar urma sa reduca deficitul bugetar de la 2,7 la 2,4 la suta din PIB.

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi