MEDIU
Romania Recicleaza - Manesti si Lipanesti
Foto: Environ
"România Reciclează" ajunge în Prahova

[P] Mănești și Lipănești reciclează pe 12 Octombrie

de Smile Media
Joi, 11 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Asociația Environ în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB), Primăria Mănești și Primăria Lipănești organizează, vineri, 12 octombrie, o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor uzate. Programul "România Reciclează" va ajunge pentru a doua oară în acest an în comunele Mănești și Lipănești din Prahova.
Romania Recicleaza - Balan
Foto: Environ
"România Reciclează" ajunge în Harghita pe 11 octombrie

[P] Orașul Bălan înscris, pentru a doua oară, în campania "România Reciclează"

de Smile Media
Miercuri, 10 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Asociația Environ în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) și Primăria Bălan organizează, joi, 11 octombrie, o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor uzate. Peste 2 tone de deșeuri electrice și baterii uzate au fost colectate de la locuitorii orașului Bălan, în ediția din vară.
Analiza pietei lemnului rotund
Foto: freepik.com
Material publicat cu sprijinul Proiectului "Pădurea de Mâine”

Scurtă analiză a pieței lemnului rotund - importăm mai mult decât exportăm

de N.A. SmileMedia
Miercuri, 10 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Codrul a fost frate cu românul încă din cele mai vechi timpuri, iar vorba care s-ar aplica mai bine ar fi: frate, frate, dar lemnul e pe bani. În momentul de față, valoarea în PIB a sectorului forestier (silvicultură și prelucrarea lemnului) este de 2%, iar fondul forestier românesc este în creștere față de anii trecuți. Cu toate acestea, România importă mai mult lemn rotund, decât exportă, ceea ce înseamnă că exportăm produse finite sau semifabricate din lemn, nu materie brută.
Bumbac
Foto: Wikimedia Commons

Afectează hainele pe care le purtăm mediul înconjurător?

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Miercuri, 10 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Lucy Seigle, care este o jurnalistă care este specializată în probleme de mediu, iar în noul ei documentar Fashion’s Dirty Secrets, Seigle explorează impactul șocant asupra planetei pe care îl provoacă apetitul nostru de nesatisfăcut pentru haine ieftine. În ultima vreme s-au făcut afirmații conform cărora industria modei este una dintre cele 5 cele mai poluante industrii din lume, conform BBC.
Romania Reclicleaza - Camarasu
Foto: Environ

[P] "România Reciclează" ajunge din nou în Cluj: Locuitorii din Cămărașu reciclează pe 10 octombrie

de Smile Media
Marţi, 9 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Asociația Environ în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) și Primăria Cămărașu organizează, miercuri, 10 octombrie o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor uzate. Programul "România Reciclează" va ajunge pentru a doua oară în acest an în comuna Cămărașu.
topirea ghetarilor, tot mai accelerata
Foto: Flickr

Raport: Planeta mai are timp doar până în 2030 pentru a evita o catastrofă climatică

de N.O. HotNews.ro
Luni, 8 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Guvernele din toată lumea trebuie să facă ”schimbări rapide, de anvergură și fără precedent în toate aspectele societății” pentru a evita niveluri dezastruoase ale încălzirii globale, arată un nou raport al experților ONU în probleme climatice, dat publicității luni, scrie presa internațională.
Romania Recicleaza - Ilva Mica
Foto: Environ

[P] ​"România Reciclează" ajunge din nou în Ilva Mică!

de Smile Media
Luni, 8 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Asociația Environ în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) și Primăria Ilva Mică organizează, marți, 9 octombrie, o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor uzate. Programul "România Reciclează" va ajunge pentru a doua oară în acest an în comuna Ilva Mică.
International e-Waste Day
Foto: ecotic

webPR International e-Waste Day, la prima ediție

de webPR.ro
Luni, 8 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Ziua internațională a deșeurilor electrice si electronice (DEEE) este initiata de WEEE Forum și sustinuta de 26 dintre organizațiile sale membre și implică 40 de organizații din 20 de țări din întreaga lume. Evenimentul este menit sa aduca în atenția publicului importanta reciclarii DEEE-urilor și sa încurajeze consumatorii să predea spre reciclare deșeurile electrice si electronice proprii, în vederea creșterii ratelor de reciclare in viitor.
"Romania recicleaza" la Bontida
Foto: Environ

[P] "România Reciclează" ajunge în județul Cluj. Locuitorii din Bonțida reciclează pe 8 octombrie

de Smile Media
Luni, 8 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Asociația Environ, în parteneriat cu Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) și Primăria Bonțida organizează, luni, 8 octombrie o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a bateriilor uzate.
Protest la Hambacher
Foto: Captură Youtube

Ecologiștii germani în luptă cu tăietorii de păduri. 50.000 de demonstranți stopează elanul de extindere al concernului RWE

de Dani Rockhoff HotNews.ro
Sâmbătă, 6 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Încă o dată, Pădurea Hambacher stă sub semnul protestului. Zeci de mii de oameni protestează pentru protejarea climei și împotriva extinderii minelor de cărbuni. Sâmbătă după-amiază a început demonstrația ecologiștilor, al căror număr a ajuns la 50.000. Potrivit poliției, până acum nu au există incidente, ceea ce nu se poate spune despre anterioarele manifestații, când s-a înregistrat și decesul unui activist. Traficul este însă îngreunat pe autostrada A4, din cauza mașinilor parcate pe carosabil, manifestanții deplasându-se înspre pădure pe jos.
Parcul Tineretului
Foto: Hotnews

Goţiu (USR): Proiectul legii spaţiilor verzi a primit avizul pozitiv de la Comisia pentru mediu a Senatului

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 5 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Senatorul USR Mihai Goţiu a precizat, joi, că un nou proiect al legii spaţiilor verzi a primit avizul pozitiv de la Comisia pentru mediu din Senat.
"Brasov Recicleaza"
Foto: ecotic

webPR Caravana ECOTIC însoțește campania „Brașov Reciclează”

de webPR.ro
Miercuri, 3 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Caravana ECOTIC, vehicul de informare și conștientizare marca ECOTIC, este prezentă între 4 și 7 octombrie în Brașov, cu scopul de a atrage atenția asupra importanței colectării separate a DEEE-urilor și a îndemna brașovenii să predea echipamentele uzate spre reciclare.
Romania recicleaza - Tulcea
Foto: Environ

[P] Un nou record în Campania „România Reciclează”: tulcenii au predat către reciclare 12 tone de aparate electrice vechi!

de Smile Media
Marţi, 2 Oct 2018 Actualitate | Mediu
Sâmbătă, 29 septembrie, Asociația Environ și Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea și Servicii Publice SA Tulcea, au colectat deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) și bateriile uzate din peste 200 de locuințe.
Balen Uciga
Foto: Flickr

Apocalipsa orcilor: Jumătate din populația balenelor ucigașe sunt sortite să piară din cauza poluării

de Crăița Ciobotaru HotNews.ro
Vineri, 28 Sept 2018 Actualitate | Mediu
Cel puțin jumătate din populația balenelor uriașe sunt sortite extincției din cauza poluării toxice și persistente a oceanelor, conform unui nou studiu major. Partea și mai rea este că dacă o balenă a ingerat otravă și își alăptează copilul, acesta riscă să moară, scrie The Guardian.
Beluga
Foto: Agerpres/EPA

Beluga rătăcită în râul Tamisa a fost văzută din nou, un ''eveniment uimitor de rar''

de I.B. HotNews.ro
Joi, 27 Sept 2018 Actualitate | Mediu
O belugă observată marţi înotând în râul Tamisa, la mică distanţă de Londra, a fost văzută din nou a doua zi, un eveniment pe care ecologiştii îl consideră ''uimitor de rar'', relatează miercuri Press Association.
Gala premiilor pentru un Mediu Curat
Foto: ecotic

webPR Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat dă startul celei de-a 10-a ediții

de webPR.ro
Marţi, 25 Sept 2018 Actualitate | Mediu
„Gala Premiilor pentru un Mediu Curat” a ajuns la a zecea editie. In cele noua editii de pana acum au fost inscrise 481 de proiecte realizate de diverse organizatii din Romania, care reprezinta tot atatea exemple demne de urmat. Castigatoare a Premiului pentru Institutii Publice in editia 2017 fost Garda ecologica Baia Mare, cu proiectul „Baia Mare Curata!”.
prima ninsoare la Balea Lac
Foto: Captura video

VIDEO ​Prima ninsoare din sezon la Bâlea Lac

de N.O. HotNews.ro
Luni, 24 Sept 2018 Actualitate | Mediu
În Munții Făgăraș, la peste 2000 de metri altitudine, temperaturile au scăzut, luni, sub un grad și s-a depus primul stat de zăpadă al sezonului, după ce a început să ningă.
Vant
Foto: AGERPRES

Avertizări de vânt în 9 județe și în Capitală, luni seară

de N.O. HotNews.ro
Luni, 24 Sept 2018 Actualitate | Mediu
Meteorologii au emis luni după-amiază mai multe avertizări de tip Nowcasting de vânt și/sau averse slabe în șapte județe, printre care și Ilfov, dar și în Capitală, valabile până la ora 21.00 și o avertizare de vânt și ploi moderate, valabilă în Hunedoara și Caraș-Severin până la ora 18.00.
Toamna
Foto: USER UPLOADED

Vremea se răceşte de săptămâna viitoare şi creşte probabilitatea de apariţie a ploilor. Prognoza până pe 22 octombrie

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 21 Sept 2018 Actualitate | Mediu
Vremea va începe să se răcească în majoritatea regiunilor, în următoarea perioadă, cea mai accentuată scădere a valorilor termice fiind aşteptată pe parcursul săptămânii viitoare, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), publicată vineri şi valabilă pentru intervalul 24 septembrie - 22 octombrie, transmite Agerpres.
Romania reclicleaza
Foto: Environ

[P] Din septembrie, România reciclează din nou!

de Smile Media
Marţi, 18 Sept 2018 Actualitate | Mediu
Autoritățile publice, primarii de localități mai mari sau mai mici, se pot înscrie într-o nouă ediție a campaniei "România Reciclează", care se va desfășura în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie, în localitățile din țară. Înscrierile în campanie se fac pe site-ul www.reciclamimpreuna.ro sau prin e-mail, pe adresa logistica@environ.ro. Campania "România Reciclează" își propune să crească gradul de informare și conștientizare al populației cu privire la necesitatea colectării selective a DEEE-urilor și a bateriilor uzate, pentru un mediu sănătos.

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Dosare blocate la tribunalHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version