Muzeul Satului | 04.12.2017      Vernisaj (332 vizualizari)


Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională împreună cu partenerii săi – Liceul Nicolae Tonitza din București și Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România – vă înaintează invitația de a participa la ,,ACTUAL 2017”, un eveniment expoziţional găzduit de Muzeul Național al Satului ,,Dimitrie Gusti”. Evenimentul se înscrie în campania ,,Îmi pasă de aproapele meu!” organizată de către Fundația pentru Dezvoltare Locală și Regională. Printre expozanţi veți regăsi artişti plastici, membri ai UAP din România, profesori ai Liceului de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza” din Bucureşti, actuali şi foşti elevi ai liceului și studenţi la UNARTE. Vernisajul expoziţiei va avea loc în data de 8 decembrie 2017, ora 14:00, la Muzeul Național al Satului ,,Dimitrie Gusti”, sala H.H. Stahl, Şoseaua Kiseleff nr.30, Bucureşti. Prezintă criticul de artă Bogdan Panțu. Expoziția se desfășoară în perioada 08.12.2017 – 10.01.2018. Pe lângă expoziţia de artă plastică ,,ACTUAL 2017”, în cadrul campaniei ,,Îmi pasă de aproapele meu!” se va desfășura și o serie de evenimente care urmăresc atragerea atenţiei asupra problemelor copiilor dezavantajaţi și strângerea de donaţii pentru copii pauperi din comunitățile defavorizate din județele Comstanța, Tulcea, Ilfov, Giurgiu și Municipiul București, care vor fi redirecționate către cazurile care ne-au fost aduse în vedere. La finisajul expoziției vor fi prezentate rezultatele obținute și mai ales beneficiile de care se vor bucura copiii aparținând familiilor cu grad ridicat de sărăcie din comunitățile vizate de către noi.

@ raporteaza un abuz Autor: Actual 2017
YM
  voteaza (1 vot)     

Fotografii si filme trimise in luna decembrie 2017

Arhiva HotReporter

 • inainte
 • Iulie 2018
  Iulie 2018
  14 fotografii si filme
 • August 2018
  August 2018
  16 fotografii si filme
 • Septembrie 2018
  Septembrie 2018
  12 fotografii si filme
 • Octombrie 2018
  Octombrie 2018
  5 fotografii si filme
 • inapoi

Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Ai facut o fotografie sau un film care ar putea fi o stire? Trimite-o aici!

Ai surprins o intamplare, un eveniment care merita cunoscut? Ai participat la un spectacol adevarat? Ai fost martor la un incident sau accident? Vezi, pozezi, filmezi, postezi!

Nu uita sa precizezi:
- data si ora la care ai fotografiat
- locul unde ai fotografiat

Daca e necesar, scrie cateva cuvinte lamuritoare despre eveniment.

Incarca aici foto sau film!


Login ca utilizator HotNews.ro
Ex: Bucuresti, Calea Floreasca
am citit si sunt de acord cu regulamentul

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version